lumia 920 yeni bir sorunum...

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
ses kesilerek gitmiyor.çok derinden gidiyor sesim sanki telefona 10 metre öteden konuşuyormuş gibi.diyorum ya turkcell hattımı takıncı herhangi bir problem yaşamıyorum.

birde hoparlör modunda görüşmeyi deneyin benmki turkcell hat takılıyken sorunlydu

ferit.61

ferit.61

Üye
Arkadaşım bahsettiğin sorun inanki bir çok kullanıcıda var. Telefonum Lumia 820 ve ilk zamanlar bende de olıyordu. Hattım Avea. Şirkette başka bir arkadaşımda da 820 var ve onun hattı da Turkcell, onun daha beter. Yurtdışı forumlarda da bu konu hakkında çok dert yanan var. Eskiden bende de oluyordu konuşurken, karşı taraf sesimin derinden geldiğini söyledikçe sinirim bozuluyordu. Sanırım o şebeke vs.. gibi güncellemelerle düzeldi gibi. Çünkü eskisi gibi olmuyor öyle. Önceden de yazmıştım. Hani örnek desek artık 20 konuşmanın sanki 1 2 tanesinde öyle yapıyor fakat düzeliyor.
Donanımsal sıkıntı olsa sanırım her zaman yapardı. Yazılımsaldır deyip sabırla beklemiştim. Şimdilik şükür sorun kalmadı gibi...

pirenuri

pirenuri

Üye
Gün geçmiyor ki L920 de bi sorun çıkmasın

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Gün geçmiyor ki L920 de bi sorun çıkmasın

bu sorun yeni bir sorun değil ilk yaşayanlardan birisi benim bu yüzden hattımı Avea dan Türkcell e taşıdım şu anda sorun yaşamıyorum ama sorun hatta değil telefon da belliki

sadeje

Üye
ses iletme sorununun aynısının tıpkısı bende de var

sadeje

Üye
gönderin servise donanımsal bi sorun galiba servisten başka çare yok

evet son çare o olacak, servise böyle ince bi sorunu anlatmak ve ikna etmeye çalışmakla uğraşmayız inşallah.. aklımdaki bir soru eski simi kestirerek kullanıyor olmam. siz kestirmiş miydiniz hocam? yoksa orjinal mikro simmi aldınız? açıkçası kesilirken kartın hasar görme ihtimalinden şüpheleniyorum biraz da olsa..

alical33

alical33

Üye
evet son çare o olacak, servise böyle ince bi sorunu anlatmak ve ikna etmeye çalışmakla uğraşmayız inşallah.. aklımdaki bir soru eski simi kestirerek kullanıyor olmam. siz kestirmiş miydiniz hocam? yoksa orjinal mikro simmi aldınız? açıkçası kesilirken kartın hasar görme ihtimalinden şüpheleniyorum biraz da olsa..

valla ben kestirmiştim sonra tekrar orjinal mikro sim çıkarttım ama değişen bişey olmadı isterseniz birde siz deneyin olmassa kvkyı 920 ile arayın sesim şuan nasıl geliyor diye bir sorun ona göre ben bu sorunu nasıl aktarayım deyin yol gösterirler size ama genel sorun konuşurken sesin karşı tarafa net gitmemesi

sadeje

Üye
valla ben kestirmiştim sonra tekrar orjinal mikro sim çıkarttım ama değişen bişey olmadı isterseniz birde siz deneyin olmassa kvkyı 920 ile arayın sesim şuan nasıl geliyor diye bir sorun ona göre ben bu sorunu nasıl aktarayım deyin yol gösterirler size ama genel sorun konuşurken sesin karşı tarafa net gitmemesi

sağolun hocam ilginize.. siz böyle bir sorun yaşamadığınız değil mi?

alical33

alical33

Üye
sağolun hocam ilginize.. siz böyle bir sorun yaşamadığınız değil mi?

yaşamıştım sesim karşıya net gitmiyordu simi falan değiştirdim balka sim denedim vs en son telefonu değiştirdim

sadeje

Üye
yaşamıştım sesim karşıya net gitmiyordu simi falan değiştirdim balka sim denedim vs en son telefonu değiştirdim

hmm anladım. garantiden mi değiştirdiniz hocam? yoksa elden mi çıkardınız telefonu acaba? ben de servise ileticem telefonu.. umarım ciddiye alırlar..