:aha: - - - Eklendi - - - iyilik Kardeşim :) - - - Eklendi - - - Ahmet abi çocuklar nasıl :D
KayraBey Üye .TremmerT.' Alıntı: - - - Eklendi - - - iyilik Kardeşim - - - Eklendi - - - Ahmet abi çocuklar nasıl Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun iyiler abisi Bu arada Faciaa niye banlandı bilen var mı ???
.TremmerT.' Alıntı: - - - Eklendi - - - iyilik Kardeşim - - - Eklendi - - - Ahmet abi çocuklar nasıl Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun iyiler abisi Bu arada Faciaa niye banlandı bilen var mı ???
Legendary. Üye Ya abi site açmış. Özelden davet yolladı bize Ben uyardım.Mesaj attım hemen yasak banlanıtsın diye ama Herkes bizim gibi duyarlı değil.
Ya abi site açmış. Özelden davet yolladı bize Ben uyardım.Mesaj attım hemen yasak banlanıtsın diye ama Herkes bizim gibi duyarlı değil.
KayraBey Üye Ban 7 günlük.Demek ki açık kapı bırakılmış.Umarım döndüğünde de aynı şekilde reklama devam etmez.Yoksa süresiz ban yer.Neyse konuyu değiştirelim...
Ban 7 günlük.Demek ki açık kapı bırakılmış.Umarım döndüğünde de aynı şekilde reklama devam etmez.Yoksa süresiz ban yer.Neyse konuyu değiştirelim...
ahmetkartal Üye ben yatıyorum size iyi geceler - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Bugün istanbulda hava soğukmuş öylemi kral? Genişletmek için tıkla ... yarın kar yağcak deseler yağmur yağar
ben yatıyorum size iyi geceler - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Bugün istanbulda hava soğukmuş öylemi kral? Genişletmek için tıkla ... yarın kar yağcak deseler yağmur yağar
Legendary. Üye ahmetkartal' Alıntı: ben yatıyorum size iyi geceler - - - Eklendi - - - yarın kar yağcak deseler yağmur yağar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ahmet
ahmetkartal' Alıntı: ben yatıyorum size iyi geceler - - - Eklendi - - - yarın kar yağcak deseler yağmur yağar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ahmet
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Bugün istanbulda hava soğukmuş öylemi kral? Genişletmek için tıkla ... Serin bir hava hakimdi bugün.Kös kös oturdum evde...
x-scarface' Alıntı: Bugün istanbulda hava soğukmuş öylemi kral? Genişletmek için tıkla ... Serin bir hava hakimdi bugün.Kös kös oturdum evde...
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Serin bir hava hakimdi bugün.Kös kös oturdum evde... Genişletmek için tıkla ... Kös kös olurmu abi çocuklarla vakit geçirseydin ikiside dünya tatlısı maşallah - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Sende mi Genişletmek için tıkla ... yav mert sende çok duygusalsın be aslanım
Tahir' Alıntı: Serin bir hava hakimdi bugün.Kös kös oturdum evde... Genişletmek için tıkla ... Kös kös olurmu abi çocuklarla vakit geçirseydin ikiside dünya tatlısı maşallah - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Sende mi Genişletmek için tıkla ... yav mert sende çok duygusalsın be aslanım