Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Bekliyoruz o zaman, teşekkürler Özgür ...

drangela61

drangela61

Üye
İşte bu güzel bir haber ;)

csH

csH

Üye
lumia 620ye asphalt 7 yükleyemiyorum :(

PureFood

PureFood

Üye
Vay helal olsun arkadaşa. Bekliyoruz bakalım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar ben hız gösteren uygulama varmı diye soracam daha doğrusu en iyisi hangisi
Ben Free GPS Speedometer kullanıyorum
ama çok stabil değil sanki devamlı rakamlar oynuyor aslında araç bisiklet uçak ve yürüme de var gidilen mesafe ve yükseklikte görünüyor ama dediğm gibi rakamlar çok değişken tafsiye edeceğiniz
başka güzel program varmı yoksa bu gerçekten içlerindeki en iyisimi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

4 günlüğüne ücretsiz arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

2 haftadır arada bir oynuyorum. Hatta işyerinde arkadaşla kapışıyoruz fırsat buldukça :)

4 günlüğüne ücretsizmiş Özgür, arkadaşlar faydalansın istedim. Birde merak ediyorum senin denemediğin bir uygulama kaldı mı? :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şu andan itibaren Özgür Abi'nin de favorisi olan FOTOR uygulaması benim de favorimdir.

Süper bir uygulama eğer bu zamana kadar benim gibi denemeyen varsa mutlaka denesin :good:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve nanotex
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu andan itibaren Özgür Abi'nin de favorisi olan FOTOR uygulaması benim de favorimdir.

Süper bir uygulama eğer bu zamana kadar benim gibi denemeyen varsa mutlaka denesin :good:

fotor şu anda ios'tan port edilmiş surumuyle magazada. Bir kac gun icinde wp8'e tekrar yazilmiş haliyle ucretsiz olarak magazadaki yerini alicak.

serinaga

serinaga

Üye

fotor şu anda ios'tan port edilmiş surumuyle magazada. Bir kac gun icinde wp8'e tekrar yazilmiş haliyle ucretsiz olarak magazadaki yerini alicak.

Yahu port edilmiş hali böyle ise wp8 için olanı kesinlikle SÜPER ötesi bir şey olur ...
Benimde favorim artık FOTOR, Özgür'e katılıyorum.
Hayret ilk yüklediğim uygulamalardan ama bugüne kadar nasıl oldu da keşfedemedim :allalla:

PureFood

PureFood

Üye
Fotor güzel ama Fhotoroom daha da güzel :D

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Clever Photo kullanıyorum ben . Fotoruda kullandım ama clever çok daha güzel geldi

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar hazır fotoğraf duzenleyiciden konu açılmışken kırmızı göz gidermek için önerebileceğiniz var mı..?

Üst Alt