Lenovo Z580 vs Samsung Galaxy Note II ?

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
s3 ü kullan kasımda note 3 al , ama değişiyim diyosan
bence z580 al note 3 çıkınca alırsın hem yeni, iyi bir telefonun olur hem de her türlü işini karşılayan bir pc

z580 i ben geçen yaz aldım ve çok güzel ama benim versiyon 6 gb ram 500 gb hdd olan modeli ekran olarak bir elinde telefonla video izlemek var bir de bilgisayarı açıp karşında dururken izlemek var bilgisayar bana göre daha iyi, oyun konusunda da bende tüm oyunlar açılıyo, oyunları en yüksek ayarlarda oynuyorum bir kaç oyun hariç yazın da genelde oyun oynadığımdan dolayı yine bilgisayar tercihim, ayrıca laptopun soğutma sistemi var buna ek olarak video görüntü ayarlaması var film moduna alınca ses acayip yükseliyo ben hiç bu modu kapatmıyorum:)

ama eğer dışarı çok çıkıp yanımda bulunsun internette her zaman dolaşayım, yanımda illaki telefon olsun diyosan note 2 al

benim fikirlerim bunlar başka sorun olursa burdayım:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

az daha uzatabilirdin,böyle tavsiyeleri dinlemek hoşuma gidiyor :evet: ekranın büyük olması benim için daha iyi çünkü internetten ders videoları seyredeceğim :evet:

- - - Eklendi - - -

şimdilik öyle gözüküyor ama herşeyi de note 2 açmıyor sıkıntı orada :evet:

- - - Eklendi - - -

lise 3'den lise 4'e geçecek olan bir lise öğrencisiyim :evet:

- - - Eklendi - - -

bende kaldım işte :)

Note II al o zaman, hem üniversiteye geçmişken yeni bilgisayar akmış olursun, daha iyi olur senin için.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
s3 ü kullan kasımda note 3 al , ama değişiyim diyosan
bence z580 al note 3 çıkınca alırsın hem yeni, iyi bir telefonun olur hem de her türlü işini karşılayan bir pc

z580 i ben geçen yaz aldım ve çok güzel ama benim versiyon 6 gb ram 500 gb hdd olan modeli ekran olarak bir elinde telefonla video izlemek var bir de bilgisayarı açıp karşında dururken izlemek var bilgisayar bana göre daha iyi, oyun konusunda da bende tüm oyunlar açılıyo, oyunları en yüksek ayarlarda oynuyorum bir kaç oyun hariç yazın da genelde oyun oynadığımdan dolayı yine bilgisayar tercihim, ayrıca laptopun soğutma sistemi var buna ek olarak video görüntü ayarlaması var film moduna alınca ses acayip yükseliyo ben hiç bu modu kapatmıyorum:)

ama eğer dışarı çok çıkıp yanımda bulunsun internette her zaman dolaşayım, yanımda illaki telefon olsun diyosan note 2 al

benim fikirlerim bunlar başka sorun olursa burdayım:tebessüm:

biraz da telefon olarak da değişiklik olsun istiyorum ancak bilgisayara da ciddi anlamda ihtiyacım var o yüzden leptop almaya karar verdim

senin bilgisayarın yani z580'in birde z585 olanı var sence hangisi daha iyidir ? fiyatları aynı :evet:

- - - Eklendi - - -

Note II al o zaman, hem üniversiteye geçmişken yeni bilgisayar akmış olursun, daha iyi olur senin için.

şimdi leptop alıp note 3 almayı düşünüyorum :evet:

achambo

achambo

Üye

biraz da telefon olarak da değişiklik olsun istiyorum ancak bilgisayara da ciddi anlamda ihtiyacım var o yüzden leptop almaya karar verdim

senin bilgisayarın yani z580'in birde z585 olanı var sence hangisi daha iyidir ? fiyatları aynı :evet:

- - - Eklendi - - -

şimdi leptop alıp note 3 almayı düşünüyorum :evet:

işlemciyi tam bilmiyorum ama teste baktığımda z585 in işlemci daha iyi yazıyodu.
başka farkı yok gibi ama cpu testleri tam sonuç vermiyo.

codblackops2

codblackops2

Üye
sakin kafayla düşünunce bana da laptop daha mantıklı geldi :) hem son model telefon almış olursun biraz sabrederek.hemde her türlü işini halledecek bilgisayarın olur.

achambo

achambo

Üye
kardeş biraz müsade bir detaylı inceliyim

- - - Eklendi - - -

aslında işlemcisi i5 3230 olan pclere de bakabilirsin

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bunun ekran kartı da daha iyi

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bence 1. Çünkü 1. Yi seçersen hem istediğin bilgisayara kasım sonunda note 3 olacak 2. Yi seçersen note 2 istediğin bilgisiyar :D

Uruloki

Uruloki

Üye
talip z580 bak imzama anlarsın bende i7 si var ve elinde s3 var zaten ne telefonu ki bilgisayarda yapabileceiğin çoğu şeyi telefonda yapamazsın misal note da cod oynayamazsın ve bilgisayar çok iyi fan ı olsun sesi olsun misal fan temizleme modeu var sadece prizde çalişeabilme olayı var(pil çıkarmadan) ve ya şöyle diyeyim arkadaşlarda hp toshiba dell filan var anı süre açık duruyorlar benimkinde ısınma yok onların ki yanıyor hatta benim bilgisayar dalga geçiyor resmen fan çalışmıyor bazen ona göre düşün ben bilgisayar diyorum tabi tercih sana kalmış

edit: bu arada lenovo ıbm den çıkma bir firma bir kaç sene önce çiniler satın aldı ve o aralar dünya sonuncusuydular(sadece thinkpad üretiyorlardı ve apple gibi pahalıydı) şimdi ise dünyada birinciler

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
talip z580 bak imzama anlarsın bende i7 si var ve elinde s3 var zaten ne telefonu ki bilgisayarda yapabileceiğin çoğu şeyi telefonda yapamazsın misal note da cod oynayamazsın ve bilgisayar çok iyi fan ı olsun sesi olsun misal fan temizleme modeu var sadece prizde çalişeabilme olayı var(pil çıkarmadan) ve ya şöyle diyeyim arkadaşlarda hp toshiba dell filan var anı süre açık duruyorlar benimkinde ısınma yok onların ki yanıyor hatta benim bilgisayar dalga geçiyor resmen fan çalışmıyor bazen ona göre düşün ben bilgisayar diyorum tabi tercih sana kalmış

edit: bu arada lenovo ıbm den çıkma bir firma bir kaç sene önce çiniler satın aldı ve o aralar dünya sonuncusuydular(sadece thinkpad üretiyorlardı ve apple gibi pahalıydı) şimdi ise dünyada birinciler

Biliyorum,demin z580 in 8gb ramli sadece 1tb yerine 500 gb versiyonunu 1.160 TL civarina pcdepo da buldum ve bu fiyata bulduğum için hiç kaçırmak istemiyorum hdd benim için cok problem değil yetmezse 1-2 tb harici hdd alırım diye düşündüm :evet :

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam laptobu çöpe atıp S3'ü satmayıp bir tane tablet bilgisayar alırdım. Ancak laptobun idare ediyorsa şimdilik hiçbir şey yapma kullan ve ileride iyi bir i7 işlemcili laptop alırsın. Telefonun şimdilik idare eder. Note 3 çıkınca o zaman bakar ve alırsın.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam laptobu çöpe atıp S3'ü satmayıp bir tane tablet bilgisayar alırdım. Ancak laptobun idare ediyorsa şimdilik hiçbir şey yapma kullan ve ileride iyi bir i7 işlemcili laptop alırsın. Telefonun şimdilik idare eder. Note 3 çıkınca o zaman bakar ve alırsın.

şu anda leptobum yok dandik bir pcm var :evet:

Üst Alt