Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boot screen
Sponsorlu Bağlantılar
rebel_hacker
Üye
Konu Sahibi
boot screen
arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun. bootscreen'i nasıl değştirebilirim nokiacooker ile ?
haqanguven
Üye
beğendiğin boot screeni rofs2 resource/ appsnin içine at değişimi onayla tamamdı
rebel_hacker
Üye
Konu Sahibi
boyutu en fazla kaç olmalı peki ?
- - - Eklendi - - -
ve gif mi olmak zorunda
haqanguven
Üye
boyut sorun değil. Mif uzantılıdır boot screenler. Açılış ekranı gifte olur. Ama gerekli dizini düzenlemen gerek. Boot screen ilk açılışta nokia yazısı ve noktaların hareket etmesidir. Açılış ekranı ellerin sıkışması olandır. Karıştırma onları bir birine. Arşivimi indir orada var değişih açılış ekranı ve bootlar. O zaman daha iyi anlarsın.
rebel_hacker
Üye
Konu Sahibi
mesela dün bi programla screensplash.mif dosyasını düzenleyip kaydettim sonra eskisi ile değiştirdim ama kabul etmedi o noktalar dönerken mesela seninkinde alttan şerit geçiyo diyelim şeritin üstte ki boş kısmına bişi ekledim kabul etmedi
mesela dün bi programla screensplash.mif dosyasını düzenleyip kaydettim sonra eskisi ile değiştirdim ama kabul etmedi o noktalar dönerken mesela seninkinde alttan şerit geçiyo diyelim şeritin üstte ki boş kısmına bişi ekledim kabul etmedi
mif dosyasındaki resmi bi gif düzenleyicide açtım ,üzerine benim resmi koydum aynen kaydettim , daha sonra onu farklı kaydettim orjinali ile değiştirdim . yanlıslık nerde olabilir *