Lenovo Z580 vs Samsung Galaxy Note II ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo Z580 vs Samsung Galaxy Note II ?

biliyorum biraz saçma bir konu ancak ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar o yüzden sizlerden yardım istiyorum :evet:

bu arada Lenovo Z850 bilmeyenler için söylüyorum bir leptop(iyi-orta derece benim işimi görecek cinsten)

şu anda kullandığım bilgisayar zar zor ayakta durabilen bir bilgisayar donanım artık ölmüş desem yeridir internetten izlediğiniz videoları tam ekran izlemeye kalkarsanız çok aşırı kasan ufak boyutta ise az kasan bir bilgisayar yani değişmesi gerekiyor...

şimdi idare ediliyor gibi görünüyor olabilir ancak etmiyor hatta bildiğiniz bilgisayarlar için benchmark testi varsa yapabilirim...

her neyse şimdi 2 tercihten birini seçmem gerekiyor şu anda :evet:

1.Tercih : Lenovo Z580 alıp s3'ü satmak ve Kasım 2013'e kadar telefonsuz kalıp kasım 2013'te note 3 sahibi olmak

2.Tercih : şimdi s3'ü satıp note 2 almak ve 9.aya kadar bu dandik bilgisayarla idare edebilmek :evet:

2 tercihinde olumlu ve olumsuz yanları var mesela 1.Tercihte telefonsuz kalıp 3.nesil i5 işlemciye sahip bir bilgisayar alacağım ve kasım ayında note 3 alacağım 2.tercihte ise 4.nesil herhangi bir işlemciye sahip bir leptop alacağım ancak note 2 kullanacağım :evet:

sizce hangisini tercih etmem gerekiyor ?

amaç genelde video izlemek,yanlış anlaşılmasın 1TB hdd ve video izlemek kelimesi 18+ değil ona göre :ehe :kıskıs:

codblackops2

codblackops2

Üye
zor bir seçim :D inan hangisini seçsem ben kararsız kaldım :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Üniversite öğrencisi değilsen 2.

PriZm

PriZm

Üye
Ben olsam dandik pc ile idare ederdim.Çünkü Note 2 aldığında pc yi açacağını zannetmiyorum.

Benim eski pc şöyleydi

Amd Sempron 2.60 Ghz (O.C)
1 Gb ram
Hd 3650 512 mb
80 gb harddisk

Ve ben bu pc ile 10 sene falan idare ettim :ehe

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ben olsam pc yi alrdim niye dersen teknoloji de sınır yok bu gun note 3 beklerken 1 yil sonra note 4 5 i bekliyor olacaz note 2 guzel nirmal bi pc ayarunda bi cihaz ama ekrani buyuk bende 5 inclik bi cihaz var ve calisirken düşme korkusu yasiyom z580 srkadsim da var ses kalitesi ve fan icin ayri prosu var neyse cok uzadi bu benim tercihim olurdu

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam pc yi alrdim niye dersen teknoloji de sınır yok bu gun note 3 beklerken 1 yil sonra note 4 5 i bekliyor olacaz note 2 guzel nirmal bi pc ayarunda bi cihaz ama ekrani buyuk bende 5 inclik bi cihaz var ve calisirken düşme korkusu yasiyom z580 srkadsim da var ses kalitesi ve fan icin ayri prosu var neyse cok uzadi bu benim tercihim olurdu

az daha uzatabilirdin,böyle tavsiyeleri dinlemek hoşuma gidiyor :evet: ekranın büyük olması benim için daha iyi çünkü internetten ders videoları seyredeceğim :evet:

- - - Eklendi - - -

Ben olsam dandik pc ile idare ederdim.Çünkü Note 2 aldığında pc yi açacağını zannetmiyorum.

Benim eski pc şöyleydi

1 Gb ram
Hd 3650 512 mb
80 gb harddisk

şimdilik öyle gözüküyor ama herşeyi de note 2 açmıyor sıkıntı orada :evet:

- - - Eklendi - - -

Üniversite öğrencisi değilsen 2.

lise 3'den lise 4'e geçecek olan bir lise öğrencisiyim :evet:

- - - Eklendi - - -

zor bir seçim :D inan hangisini seçsem ben kararsız kaldım :ehe

bende kaldım işte :)

MrTech

MrTech

Üye

Benim eski pc şöyleydi

1 Gb ram
Hd 3650 512 mb
80 gb harddisk

Aynı özellik fakat 512 ram 11 sene :sirit:

- - - Eklendi - - -

Lenovo :good:

PriZm

PriZm

Üye

- - - Eklendi - - -

Benimkinin ilk başka 486 mb rami vardı :sirit: satmadan 3 yıl önce 1 gb a yükseltttim :D

- - - Eklendi - - -

Mesela Note 2 neyi açmıyor :D .exe dosyalarını deme intihar ederim :ehe

MrTech

MrTech

Üye

Benimkinin ilk başka 486 mb rami vardı :sirit: satmadan 3 yıl önce 1 gb a yükseltttim :D

- - - Eklendi - - -

Ben hiç ellemedim (yalan yani :D hep kurcalıyordum :D) bilgisayarı.Sonra kurcalaya kurcalaya patlattım :S

Türe

Türe

Üye
Bana kalırsa Note 2

..maHsun..

Üye
s3 kullanmaya devam et lenovo yu al kasımda s3 sat note 2 al :D çünkü note 2 ve 3 arasında pek fark olmayacak

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

tamda öyle diyecektim ama tamam intihar etme demiyorum :ehe şaka bir yana internetteki her videoyu açmıyorlar dikkatini çekti mi bilmiyorum bu konuda pc'ler daha önde :evet:

- - - Eklendi - - -

Bana kalırsa Note 2

bana darıldığın için böyle demiyorsun değil mi Süleyman ? :)

- - - Eklendi - - -

s3 kullanmaya devam et lenovo yu al kasımda s3 sat note 2 al :D çünkü note 2 ve 3 arasında pek fark olmayacak

note 1 ile note 2 arasındaki fark gibi yani :zzz: leptop alabilmek için s3'ü satmam gerekiyor :evet: ki satacağım çünkü arkadaşımla anlaştık kapora verdi ayıp olur :(

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;5rZyPJlNXLU]http://www.youtube.com/watch?v=5rZyPJlNXLU[/video]
Hay Maşallah :D

PriZm

PriZm

Üye
Her videoyu açıyor.Flash Player var.

açmıyor dediğin sitenin adını yaz.SSler le kanıtlayayım.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
birde arkadaşlar Z585 ile Z580 arasında kaldım birisi Nvidia 630M + İ5 2.50 GHZ 3M Cache diğeri Ati Radeon 7670 M + AMD A10 tek farklılıklar bunlar hangisi alınmalı sizce ? benim için önemli olan video performansı :ehe

- - - Eklendi - - -

Her videoyu açıyor.Flash Player var.

açmıyor dediğin sitenin adını yaz.SSler le kanıtlayayım.

benim s3 için konuşuyorum 1sn. :)

- - - Eklendi - - -

bak bakam benim s3 buradaki videoyu açmıyor simsiyah duruyor :evet:

- - - Eklendi - - -

hayret bu sefer açtı :zzz: geçen açmamıştı :evet:

- - - Eklendi - - -

başka bulursam hemen mesaj kutundayım Ali :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Z580 cok guzel bence z580 al.

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 HER TÜRLÜ internet videosunu açar merak etme.

PriZm

PriZm

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
peki mynette satranç oynanıyor mu ? :ehe