Bende kaçar görüşürüz :) :bye2:
hikmet366 Üye Faciaa01' Alıntı: - - - Eklendi - - - 4 kişi kaldık beyler Genişletmek için tıkla ... kimler kaldi
BYFECI Üye Aras abi, Yaşar, Hikmet birdeee birdeee Hah buldum birde ben varım - - - Eklendi - - - Nereye gittiniz
Aras abi, Yaşar, Hikmet birdeee birdeee Hah buldum birde ben varım - - - Eklendi - - - Nereye gittiniz
ismail Üye Kayahan14' Alıntı: Geri geldim - - - Eklendi - - - Ben gittim herkes gitmiş yaw Genişletmek için tıkla ... Vesselam kayahan - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: ben de burdayim =) beni de görün =) Genişletmek için tıkla ... Vesselam emre Bende senin zıt görüşündenim ona göre yalnız - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: ben de burdayim =) beni de görün =) Genişletmek için tıkla ... Vesselam emre Bende senin zıt görüşündenim ona göre yalnız
Kayahan14' Alıntı: Geri geldim - - - Eklendi - - - Ben gittim herkes gitmiş yaw Genişletmek için tıkla ... Vesselam kayahan - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: ben de burdayim =) beni de görün =) Genişletmek için tıkla ... Vesselam emre Bende senin zıt görüşündenim ona göre yalnız - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: ben de burdayim =) beni de görün =) Genişletmek için tıkla ... Vesselam emre Bende senin zıt görüşündenim ona göre yalnız
ismail Üye Kayahan14' Alıntı: İsmail biz hiç tanışmadık dimi Genişletmek için tıkla ... Ama ben seni tanıyom Ya sen ?
Kayahan14' Alıntı: İsmail biz hiç tanışmadık dimi Genişletmek için tıkla ... Ama ben seni tanıyom Ya sen ?
-Emre Üye İsmail' Alıntı: Vesselam kayahan - - - Eklendi - - - Vesselam emre Bende senin zıt görüşündenim ona göre yalnız - - - Eklendi - - - Vesselam emre Bende senin zıt görüşündenim ona göre yalnız Genişletmek için tıkla ... Boşver zıt görüşü bu saatte =) sabah tartışırz =)
İsmail' Alıntı: Vesselam kayahan - - - Eklendi - - - Vesselam emre Bende senin zıt görüşündenim ona göre yalnız - - - Eklendi - - - Vesselam emre Bende senin zıt görüşündenim ona göre yalnız Genişletmek için tıkla ... Boşver zıt görüşü bu saatte =) sabah tartışırz =)
ismail Üye emre641996' Alıntı: Boşver zıt görüşü bu saatte =) sabah tartışırz =) Genişletmek için tıkla ... Tammdır nasılsın?
emre641996' Alıntı: Boşver zıt görüşü bu saatte =) sabah tartışırz =) Genişletmek için tıkla ... Tammdır nasılsın?
Kayahan14 Üye İsmail' Alıntı: Ama ben seni tanıyom Ya sen ? Genişletmek için tıkla ... ben seni tanıyorum da sen beni nerden tanıyorsun sen eskilerden değil misin
İsmail' Alıntı: Ama ben seni tanıyom Ya sen ? Genişletmek için tıkla ... ben seni tanıyorum da sen beni nerden tanıyorsun sen eskilerden değil misin
ismail Üye Kayahan14' Alıntı: ben seni tanıyorum da sen beni nerden tanıyorsun sen eskilerden değil misin Genişletmek için tıkla ... Eski derken Aralık 2011 Benim üyelik yani 1 yıl 4 ay falan sanırım Görüyodum ben seni yaa Yaşı küçükleri savunuyodun bikaç konuda
Kayahan14' Alıntı: ben seni tanıyorum da sen beni nerden tanıyorsun sen eskilerden değil misin Genişletmek için tıkla ... Eski derken Aralık 2011 Benim üyelik yani 1 yıl 4 ay falan sanırım Görüyodum ben seni yaa Yaşı küçükleri savunuyodun bikaç konuda
BYFECI Üye Hoşgeldin ismail tekrar hoşgeldin Kayahan benim net kesildi ondan gittim operatör error felan yazdı..
Hoşgeldin ismail tekrar hoşgeldin Kayahan benim net kesildi ondan gittim operatör error felan yazdı..
Kayahan14 Üye Senin aran bizim gereksizlerle iyi ordan gördüm ben seni ben hangi yaşı küçüğü savunuyorum bende 15 yaşındayım
Senin aran bizim gereksizlerle iyi ordan gördüm ben seni ben hangi yaşı küçüğü savunuyorum bende 15 yaşındayım