PROShot Uygulamasının Farkı ( KAMERA )

Sponsorlu Bağlantılar

safakb01

Üye
    Konu Sahibi
PROShot Uygulamasının Farkı ( KAMERA )
Merhabalar. Lumia920 kullanıyorum. Kameradaki netlik sorununu hepiniz farketmişsinizdir sanırım.Çektiğimiz fotoğrafları yakınlaştırınca fotoğraf çamurlaşıyor flulaşıyor değişik bir şeyler oluyor. Mağazada proshot uygulamasını gördüm.Trial olduğu için çektiği fotoğrafları kaydetmiyor ama normal fotoğrafları görüntüleyebiliyorsunuz.Gerçekten arada netlik farkı var. Ben uygulamayı satın alacağım size de tavsiye ediyorum.Umarım kameradaki bu sorunda gelecek güncellemeler ile giderilir

pirenuri

pirenuri

Üye
Üstteki mi yoksa alttaki mi Pro Shot ile ? Bu arada teşekkürler konu için

safakb01

Üye
    Konu Sahibi
Üsttekiler PROShot kardeş trial yazıyor sol altta, bariz belli zaten netliğinden :D Rica ederim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Paylaşım ve fotoğraflar için teşekkürler.
Evet Proshot uygulamasında netlik daha iyi gibi görünüyor.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
fark çok bariz ortada gerçektende, konu için :tşk:

pirenuri

pirenuri

Üye
Olay kedide belli zaten

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Abi iyi hoşta lumia 920 o çektiğin örneklerdeki gibi kötü çekmiyo o kadar ya ? hani gündüz çekimi yetersiz falan ama o kadarda berbat değil sanki

safakb01

Üye
    Konu Sahibi
Abi iyi hoşta lumia 920 o çektiğin örneklerdeki gibi kötü çekmiyo o kadar ya ? hani gündüz çekimi yetersiz falan ama o kadarda berbat değil sanki

Fotoğraflarda hiçbir oynama yok. Sadece 2 tık yakınlaştırdım

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Proshot gerçekten süper çekimler yapmış.

Demekki bizim sorun yazılımsal, o halde artık GDR2'den kamera netliğini de geliştirmelerini bekliyorum :hmmm

safakb01

Üye
    Konu Sahibi
Proshot gerçekten süper çekimler yapmış.

Demekki bizim sorun yazılımsal, o halde artık GDR2'den kamera netliğini de geliştirmelerini bekliyorum :hmmm

Ben de öyle umuyorum :) Bu arada onlar Proshot ile çekilmedi. fotoğrafları proshot ile açınca böyle görünüyor. Trial sürümü olduğu için çekilen fotoğraflar kaydedilmiyor. Ama böyle çekiyordur yani mantıken :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Normal kameranızla çektiniz,proshot'la açtınız ve bu şekilde mi gözüküyor? :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de öyle umuyorum :) Bu arada onlar Proshot ile çekilmedi. fotoğrafları proshot ile açınca böyle görünüyor. Trial sürümü olduğu için çekilen fotoğraflar kaydedilmiyor. Ama böyle çekiyordur yani mantıken :D

Hımmm ama o zaman Proshot daha iyi çekiyor diyemeyiz ki.
Belki de açarken iyileştirme yapıyordur.
Pek çok fotoğraf düzenleme uygulamasında "iyileştirme" diye buton var, basıyorsunuz fotoğrafın renklerinde ve netliğinde iyileştirme yapıyor.
Çektiğiniz fotoğrafları Proshot'ta açarken otomatik böyle bir işlem yapılıyor olabilir.
Doğrudan satın alınmış sürümüyle fotoğraf çekerek karşılaştırmak lazım bence :hmmm

Churchil

Üye
Hiç Bi fark göremiyorum ben

serinaga

serinaga

Üye

Hımmm ama o zaman Proshot daha iyi çekiyor diyemeyiz ki.
Belki de açarken iyileştirme yapıyordur.
Pek çok fotoğraf düzenleme uygulamasında "iyileştirme" diye buton var, basıyorsunuz fotoğrafın renklerinde ve netliğinde iyileştirme yapıyor.
Çektiğiniz fotoğrafları Proshot'ta açarken otomatik böyle bir işlem yapılıyor olabilir.
Doğrudan satın alınmış sürümüyle fotoğraf çekerek karşılaştırmak lazım bence :hmmm

Evet olabilir belki de :allalla:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hiç Bi fark göremiyorum ben

Hehe değişik ve bir o kadarda ilginç bir yorum bu resimlerden sonra :D

Program gerçektende fark yapıyor orjinali ile fotoğraflara bakınca bugün akşam cafede bende arkadaşları çektim orjinal kamerası netlik sorunu var gerçektende umarım düzeltilir

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hehe değişik ve bir o kadarda ilginç bir yorum bu resimlerden sonra :D

Program gerçektende fark yapıyor orjinali ile fotoğraflara bakınca bugün akşam cafede bende arkadaşları çektim orjinal kamerası netlik sorunu var gerçektende umarım düzeltilir

Proshot kullanıyor musunuz?

Eğer satın aldıysanız normal kamerayla ve proshot'la çekilmiş aynı iki fotoğrafı paylaşabilir misiniz?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Proshot kullanıyor musunuz?

Eğer satın aldıysanız normal kamerayla ve proshot'la çekilmiş aynı iki fotoğrafı paylaşabilir misiniz?

Yok ben proshot kullanmıyorum malesef ama denemek isterim tabikide.sağ solu çekmeyi seviyorum programı indirip yarın birlikte bakarız belki yanılıyorumdur :)

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
iso ile oynuyor sadece başka hilesi yok.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde programı indirdim bi iki fotoğraf çektim yalnız program kaydetmiyor :hmmm saving yazısı 5 dakikadır dönüyor ama ne film rulosunda nede kaydedilen resimlere baktım hiç bi yerde yok trial versiyonu fotoğraf çekmiyorsa niye var ki yoksa ben mi yanlıs yapıyorum

Üst Alt