1500 tl ye kadar bütcem var...

Sponsorlu Bağlantılar

kaangul

Üye
    Konu Sahibi
1500 tl ye kadar bütcem var...
Sifir almayi dusunuyorum.1500 tl ye kadar bütcem var...Aklimda iki model var.Iphone 4S ve Samsung galaxy s3.Sizce hangisi daha iyi veya onerebileceginiz baska model var mi?Ayrica nereden alayim?Sizce en uygun teknoloji magazasi hangisi?

legolas29

legolas29

Üye
Cihaz destekte ana konu mevcut istersen bi gozat...

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bimeksi oneririm.kardes daha uygun ve cgu urune hediye ceki veriyolar

Süleyman

Süleyman

Üye
S3 almanı tercih ederim :oke:

taylan08

Üye
bimeksi oneririm.kardes daha uygun ve cgu urune hediye ceki veriyolar
bimekste 1 ay garanti veriyorlar tamir vs için yani telefon 2. ayında bozuldu bimekse götürünce direk garanti belgesindeki yerle iletişime geçin diyorlar 2 yıl garantisi var zaten cihazın ama bimeks ilk 1 ay yardımcı oluyor geri kalanda seni yetkili firmaya yönlendiriyor anlıyacagın kargoyla falan ugraşıyorsun

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
iyide kardeism. cgu yerde boledir teknosada bole goldda bole satici garantiye karismaz sadece sana gotrcegin yer hakkinda bilgi verir sadece anlasmalidir servisle hepsi bu

tolunay378

Üye
Biraz araştır ve note 2 al kral telefon

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
iyide kardeism. cgu yerde boledir teknosada bole goldda bole satici garantiye karismaz sadece sana gotrcegin yer hakkinda bilgi verir sadece anlasmalidir servisle hepsi bu

Hepsiburada ve Vatan bilgisayar garanti süresi boyunca servis ve senin aranda iletişim sağlıyor.

Sen vatana yada hb ye yolluyorsun onlar tamir ettirip sana geri yolluyor.

mertcan01

mertcan01

Üye
Note 2 yek geçerim kendimce

Artles

Artles

Üye
İkisi arasında 4S.

mertekin34

mertekin34

Üye
4S alırdım ben. S3 güncelleme zor alır bundan sonra ama 4S yıllarca alacak güncelleme

kemhir

Üye
uzerine 300 daha koy 1800 e note 2 bulursun kullandıkcada bu vakte kadar almadığına pisman olursun sana garanti veririm.

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 4s'den de S3 den de daha iyi.Düşün derim.

kaangul

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar ama gala kararsizim.4s in ekranin kucuk olusu , s3un ise bir sure sonra kasmaya baslamasi, note 2 nin de ekranin cok buyuk olmasi nedeniyle hicbir telefona tam isinamadim

Symbianize

Symbianize

Üye
iphone5 al ozaman

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 nin boyutuna alışılıyor.Ön yargı ile karar verme bence.Bir mağazaya git S3,i4s,Note 2 hepsini dene.Ancak Note 2'yi en az 2-3 saat kullanman lazımki alışasın.Alıştıktan sonra boyutu çok normal,Diğer telefonlar çok küçük gelecek.

kemal21

kemal21

Üye
Beklersen s4 yada htc one alabilirsin beklemeyeceksen note 2 al