abi tweetian orjinal simgesi işte ben onu sevmiyorum
Abi toplu olarak 1000 tane falan megoo iconu köklesen olmaz mı ?
görüntüleride görmüyor işte
haqanguven' Alıntı:gerek yok ya çok kullanılanlar olsun yeter... hem kabuk temayı şişirmemek gerek. hızada önem veriyorum
Bazı uygulamaların simgeleri çıkmıyor çok sinir bozucu oluyor 
o uygulamaların mif dosyalarını düzenleyin daha iyi olur. hem kolaydır düzenleme...Abi bence şişirmelisinBazı uygulamaların simgeleri çıkmıyor çok sinir bozucu oluyor
![]()
öyle bir hata yokki düzelteyim... ben çekiyorum gösteriyoryaptımö hepsini ama olmadı işte olmuyorsa neyse artık bir daha ki güncellemeyi cıkarttıgında düzelir
ama ben kilit kodunu bulamıyorum acaba standart mı yoksa daha önce ben unutmustum o mu gecerli halen ?abi ben yükledim eline sağlık ama bişey kafama takıldı telefona reset attıktan sonra "şu usb sök tak olayı" 2 kez gitti geldi telefon daha sonra waiting usb dedi 1 saat bekledi. bende sinirlendim tamamen çıkarttım tel su an sağlamama ben kilit kodunu bulamıyorum acaba standart mı yoksa daha önce ben unutmustum o mu gecerli halen ?
yazılım sıfırla ile yani sw reset ile atarsan güvenlik koduda sıfırlanır ve 12345 olur.abi ben yükledim eline sağlık ama bişey kafama takıldı telefona reset attıktan sonra "şu usb sök tak olayı" 2 kez gitti geldi telefon daha sonra waiting usb dedi 1 saat bekledi. bende sinirlendim tamamen çıkarttım tel su an sağlamama ben kilit kodunu bulamıyorum acaba standart mı yoksa daha önce ben unutmustum o mu gecerli halen ?
Türkçelerde yazılım sıfırla İngilizcede sw resettir. phoenixte sw reset ile başla flaşabende ki türkçe olmuyor sw reset için hangisini seçmem gerekir ?
benim eskide 90 da hata vermisti yenisi icin nasıl yapıcaz
neyin ışığıne yapmak gerek
- - - Eklendi - - -
birde şu altaki ısık yanmıyor hic yanması icin bana dosyasını atarmısın
Hakan whastappın bu yeşil icon daha iyi bence moru kullanma
yanlışını gömmüşüm. düzelttimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
gerek yok ya çok kullanılanlar olsun yeter... hem kabuk temayı şişirmemek gerek. hızada önem veriyorum
telefonun nedir...yaptım fakat yine değişen bir şey olmadı ?