1100 TL ye kadar Android Telefon Önerileriniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Jackks

Jackks

Üye
    Konu Sahibi
1100 TL ye kadar Android Telefon Önerileriniz...
Tasarım oyun ve müzik ve kamera özellikleri diğerlerine göre daha önemli. Sar değeri yonga vs pek önemli değil.

XPERİA SL SİZCE UYGUNMUDUR?

Şimdide teşekkürler..

lazye

lazye

Üye
s3 kesinlikle...

muratvemine

muratvemine

Üye
Dostum sana tavsiyem 1gb ramli 2 çekirdek 1.5ghz cup lu ve 13mp kameralı Sony Xperia T veya Sony Xperia İon(hemen hemen aynı).

legolas29

legolas29

Üye
Evet ion iyi bi secenek ama s3 almak varken ion niye alasin. S3 e internet alisverisinden alirsin

Jackks

Jackks

Üye
    Konu Sahibi
S3 pek hoşuma gitmedi yani tasarım takıntım var desem anlarsınızheralde. Bütçemi 1300e kadar zorlasam daha iyileri alınırmı ?

kemhir

Üye
dostum uzeine 100 daha ver temiz note 2 bul ikinci el telefon hastasıysan tam sana gore s3 alıp 2 aysonra uygulamalardan dolayı telefon sismeye baslıyir kullanan arkadaslardan biliyorum her ay fabrika ayarı yapıyorlar stabil olsun diye 1 lik ram yetmiyir s3 e benim fikrim bu

Süleyman

Süleyman

Üye
300-400 TL daha koyabilirsen ve büyük telefon severim diyorsan en iyisi Note II

kemal21

kemal21

Üye
Nexus 4

zaferozkan

zaferozkan

Üye
O paraya sifir nexus 4 al.

kemhir

Üye
300-400 TL daha koyabilirsen ve büyük telefon severim diyorsan en iyisi Note II

Yani :) ama sfrni o fyta blmak zor kampanyada dekketrmek lazm tlfonclrda 1900 elektro worldde 2000 ..o civarda gidiyor

Jackks

Jackks

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 bence performansı ne kadar iyi olursa olsun tasarımı berbatbenim fikrim böyle.
Note II iyi olur sahibindene bakayım bi

Süleyman

Süleyman

Üye
Yani :) ama sfrni o fyta blmak zor kampanyada dekketrmek lazm tlfonclrda 1900 elektro worldde 2000 ..o civarda gidiyor
o konuda haklısın. Fakat 1500 civarında internette var. Oradanda alınabilir :)

mugenx

Üye
s4 ü beklersen s3 daha da ucuzlar bence s3

kemhir

Üye

o konuda haklısın. Fakat 1500 civarında internette var. Oradanda alınabilir :)

Cok arastırdım cogu spot mal bire bir orginal degil 1200 e bile sıfırnıda bulabilirsin ama dediğim gibi spot mal

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
xperia t veya nexus 4

Takipçi Satın Al

Üst Alt