Samsung Galaxy Wonder Aldığımdan Beri Aşırı Fazla Kasıyo

Sponsorlu Bağlantılar

tgrl ylmz

tgrl ylmz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder Aldığımdan Beri Aşırı Fazla Kasıyo
Arkadaşlar 2-3 ay önce bir operatör firmasının kampanyasından(reklam olmasın) aldım.uygun fiyata aldım gayet iyiydi fiyat.hatta o operatöre de geçtim alınca telefonu.ilk zamanlarda çok kasmıyordu.sonradan bayağı kasmaya başladı arkadaşlar.ekran gidiyodu,kitleniyodu telefon,kapanıyodu bazen,15 dk kendine gelmediğini hatırlıyorum.hatta google play'e girerken yada başka uygulamaya girerken bazen 10 dk girmediği oluyo.rehbere ya da tuşlara girerken bile 10 saniye bekletip giriyo.biri arayınca kitleniyo bazen aramayı kabul edemiyorum vs vs.telefon gerçekten çok şık,mükemmel ve eşsiz.ama kasma problemi çok kötü :/

Sonrasında 32 gb hafıza kartı aldım,yer açılsın belki düzelir diye hala aynı.ve her geçen gün kötüye gidiyo.bazen satmayı düşünüyorum ama pişman olabilirim diye korkuyorum.alırken de galaxy ace alcaktım adam wonder'i tavsiye etti ben de öyle aldım :/

Yardımlarınızı bekliyorum? :/

fk555897

fk555897

Üye
Telefonu gizlilik ayarlarından sıfırlamayı dene.

serihan

serihan

Üye
Wonder alıp kendini yakmışsın ace 2 alsaydın ya da aynı fiyata xperia u alsaydın keşke

tgrl ylmz

tgrl ylmz

Üye
    Konu Sahibi
Wonder alıp kendini yakmışsın ace 2 alsaydın ya da aynı fiyata xperia u alsaydın keşke
xperia u alcaktım 4 gb kendi hafızası var sadece diye çok sıcak bakmadım ama abim tavsiye etmişti onda xperia s vardı.ace 2 için o operatörün kampanyası yoktu alamadım.wonder önerdi aldık işte ama pişman olduk işte :/

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
playdan ram temizleyici program indir clean masteri indr kesinlikle tavsiye ediyorum ayarlarinida yap faydasini goreceksin bendede wonder var ve hic pisman degilim bu makinayi aldigima.

skywalker06

skywalker06

Üye
Wonderın kendi romu kasabiliyor forumlarda çeşitli custom rom yükleyerek bunları çözdüklerini anlatanlar vardı ama custom romdada garanti dışı kalıyor keşke wonder almasaydın

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Sorunlu bir telefon wonder tabi cm9 yuklersen bambaska oluyor sorunlarda kalkiyor ortadan

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
Wonder gibi telefonun kasmaması lazım çünkü özellikleri çok iyi bende ace i modeli var androidi ilk bu telefonda kullandım hiç birşey bilmediğim içn bir zaman sonra cihaz kasmaya başladı doğal olarak sonra telefonun kasmaması için 1.Ayarlar kısmından gereken ayarları yaptım, root yaptım, custom romlara gerek kalmazsa telefonu en son firmwareye güncelle (Odin ile) googleden araştır.Yine aynıysa "ahmetyilmazas4" arkadaşın dediği gibi clean master kullan.Ben kullanıyorum kasma falan olmuyor artık.

Crystal01

Üye
Aynı telefonu kullanıyorum. Bazı uygulamalarda veya aşırı yüklendiğim zamanlarda kasmalar oluyor da dediğin kadar değil. Sıfırla bi olmazsa servise vs götür derim

tgrl ylmz

tgrl ylmz

Üye
    Konu Sahibi
playdan ram temizleyici program indir clean masteri indr kesinlikle tavsiye ediyorum ayarlarinida yap faydasini goreceksin bendede wonder var ve hic pisman degilim bu makinayi aldigima.

Kardes bayagi bi optimize program ondirdim fakat yarar yok :/ 32 gb hafiza kartindan olabilir mi?

- - - Eklendi - - -

Wonderın kendi romu kasabiliyor forumlarda çeşitli custom rom yükleyerek bunları çözdüklerini anlatanlar vardı ama custom romdada garanti dışı kalıyor keşke wonder almasaydın

Valla kardes ace alcaktim.wonder daha iyi diye onu aldim son dakkada kararim degisti buni aldim :/

- - - Eklendi - - -

Sorunlu bir telefon wonder tabi cm9 yuklersen bambaska oluyor sorunlarda kalkiyor ortadan

Kardes o dedigini yapicaktim fakat garanti disi kalacagi icin yapmak istemedim ayrica az da olsa riski varmis dogru mu acaba?

- - - Eklendi - - -

Wonder gibi telefonun kasmaması lazım çünkü özellikleri çok iyi bende ace i modeli var androidi ilk bu telefonda kullandım hiç birşey bilmediğim içn bir zaman sonra cihaz kasmaya başladı doğal olarak sonra telefonun kasmaması için 1.Ayarlar kısmından gereken ayarları yaptım, root yaptım, custom romlara gerek kalmazsa telefonu en son firmwareye güncelle (Odin ile) googleden araştır.Yine aynıysa "ahmetyilmazas4" arkadaşın dediği gibi clean master kullan.Ben kullanıyorum kasma falan olmuyor artık.

Denicem kardes sagolasin :)

- - - Eklendi - - -

Aynı telefonu kullanıyorum. Bazı uygulamalarda veya aşırı yüklendiğim zamanlarda kasmalar oluyor da dediğin kadar değil. Sıfırla bi olmazsa servise vs götür derim

Kampanyadan aldigim o operator bayiisine gidicem kardes olmadi garantiye veririm :)

cemaksoy

cemaksoy

Üye
ram temizlemeyi bilmiyorum deme sakın :angry::off: