tgrl ylmz
Üye
Samsung Galaxy Wonder Aldığımdan Beri Aşırı Fazla Kasıyo
Arkadaşlar 2-3 ay önce bir operatör firmasının kampanyasından(reklam olmasın) aldım.uygun fiyata aldım gayet iyiydi fiyat.hatta o operatöre de geçtim alınca telefonu.ilk zamanlarda çok kasmıyordu.sonradan bayağı kasmaya başladı arkadaşlar.ekran gidiyodu,kitleniyodu telefon,kapanıyodu bazen,15 dk kendine gelmediğini hatırlıyorum.hatta google play'e girerken yada başka uygulamaya girerken bazen 10 dk girmediği oluyo.rehbere ya da tuşlara girerken bile 10 saniye bekletip giriyo.biri arayınca kitleniyo bazen aramayı kabul edemiyorum vs vs.telefon gerçekten çok şık,mükemmel ve eşsiz.ama kasma problemi çok kötü :/
Sonrasında 32 gb hafıza kartı aldım,yer açılsın belki düzelir diye hala aynı.ve her geçen gün kötüye gidiyo.bazen satmayı düşünüyorum ama pişman olabilirim diye korkuyorum.alırken de galaxy ace alcaktım adam wonder'i tavsiye etti ben de öyle aldım :/
Yardımlarınızı bekliyorum? :/
Sonrasında 32 gb hafıza kartı aldım,yer açılsın belki düzelir diye hala aynı.ve her geçen gün kötüye gidiyo.bazen satmayı düşünüyorum ama pişman olabilirim diye korkuyorum.alırken de galaxy ace alcaktım adam wonder'i tavsiye etti ben de öyle aldım :/
Yardımlarınızı bekliyorum? :/