devrap freestyle yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
devrap freestyle yarışması
hidra kazanmış

Joker

Joker

Emekli Yönetici
yarismada kavga cikmis :hmmm

SHS

SHS

Üye
devrap ne devrimci rap toplulugu mu :D

Joker

Joker

Emekli Yönetici
CABBAR

CABBAR

Üye
:HMMM ne deyisiğiz gençler

- - - Eklendi - - -

:hmmm

Legendary.

Legendary.

Üye
:allalla:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hersey cok daha kotu oldu 5000 tl icin hiphop'u sattilar.Yazik

-Emre

-Emre

Üye
ama hidranin kazanacağı belliydi baştan groginin onun karşısına çıkmaması lazımdı beyaz disten sonra.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
ama hidranin kazanacağı belliydi baştan groginin onun karşısına çıkmaması lazımdı beyaz disten sonra.

yarisma hic olmasaydi daha iyiydi resmen savas alani gibi herkes dusman birbirine :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

Enes

Enes

Üye
bana allamenin 2. verse'ü lazım internette videolar var ama allamenin cevap verdiiği yerde bitiyo hepsi

- - - Eklendi - - -

Hersey cok daha kotu oldu 5000 tl icin hiphop'u sattilar.Yazik
5.000 tl için hiphop falan satılmadı zaten kavgalı insanlar bir araya geldi diyeceklerini yüzlerine dediler. Özellikle allame ve joker

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
hidra kendine çok güvendi ankara'da olduğu için gitti grogi'ye sataştı. o değil de keşke şeyho gelseydi yarışmaya

spy ghost

spy ghost

Üye

:aman2: Hazır bunları bir arada yakalamışken savaş uçaklarını hazırlayın bombalayıp rahat rahat t-rap bir adım daha atsın :vur

- - - Eklendi - - -

hidra kendine çok güvendi ankara'da olduğu için gitti grogi'ye sataştı. o değil de keşke şeyho gelseydi yarışmaya

şeyho gelseydi 5000 tl parayıda alırdı herkese en güzel kapakları yapıp evlerine gönderirdi ama o en iyisini yaptı gelmemekle

Joker

Joker

Emekli Yönetici
bana allamenin 2. verse'ü lazım internette videolar var ama allamenin cevap verdiiği yerde bitiyo hepsi

- - - Eklendi - - -

5.000 tl için hiphop falan satılmadı zaten kavgalı insanlar bir araya geldi diyeceklerini yüzlerine dediler. Özellikle allame ve joker

zaten yarışma başlı başına fiyaskoydu orada herkes birbirne düşmand ve sonuda kötü bitti üzüldüm bataryanın haline :hmmm

ismail

ismail

Üye
la burak link yollasana kavga detayları falan nerde joker ve allame arasında olan

Takipçi Satın Al

Üst Alt