s3 mini mi Ace 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

avei21

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini mi Ace 2 mi
şu anda c503 telefonum var ama onu değiştirip yerine s3 mini ya da ace 2 alacağım sizce hangisini almalıyım yorumlarınızı bekliyorum birde bunların fiyatında yakın zamanda düşüş olur mu

nsren

nsren

Üye
şu anda c503 telefonum var ama onu değiştirip yerine s3 mini ya da ace 2 alacağım sizce hangisini almalıyım yorumlarınızı bekliyorum birde bunların fiyatında yakın zamanda düşüş olur mu

Kardes her yönden s3 mini. Ben de almadan önce ikisi arasında tercih yapmak istedim, ve s3 mini açık ara önde. Ekran süper amoled bir kere ve bunun gibi daha bir çok fark var.

avei21

Üye
    Konu Sahibi
Kardes her yönden s3 mini. Ben de almadan önce ikisi arasında tercih yapmak istedim, ve s3 mini açık ara önde. Ekran süper amoled bir kere ve bunun gibi daha bir çok fark var.

Bende s3 miniye daha sıcak bakıyorum telefonun kullanıcılarından görüşlerini almak istiyorum parasına degen bir telefon mu

nsren

nsren

Üye
Bende s3 miniye daha sıcak bakıyorum telefonun kullanıcılarından görüşlerini almak istiyorum parasına degen bir telefon mu

Ben çıktıktan ön gün sonra aldım 990 tl :-) ona bile helal olsun dedim. Şu anda 800 civarı satılıyor düşün artık :-)

Kerim.

Kerim.

Üye
s3mini tabiki

MrExpert

MrExpert

Üye
S2 al s3mini alacağına.

abometin2

abometin2

Üye
bende daha önceden c5-03 kullanıyodum Samsung galaxy ace 2 aldım ama ben ace 2 aldıgımda s3 mini piyasada yoktu eğer s3 mini olsaydı tabiki s3 mini alırdım aradaki fiyat farkı seni etkilemeyecekse s3 mini derim ikisinden birini almakta kararlı isen

Akatsuki

Akatsuki

Üye
S3 mini tek kelimeyle harika. Unutma yeni nesil her zaman iyidir. Uygulama ve güncelleme zenginliği açısından attığı fark bile yeter :)

.Murat.

.Murat.

Üye
s3 mini al kardeşim pişman olmazsın
böyle konularda sadece 2 telefon belirtiyorlar öneri istiyorlar araya illaki bir kaç gereksiz mesaj sıkıştırılıyor
s3 minimi ace 2 mi hangisi demiş başka telefon önermeye gerek yok

nsren

nsren

Üye
s3 mini al kardeşim pişman olmazsın
böyle konularda sadece 2 telefon belirtiyorlar öneri istiyorlar araya illaki bir kaç gereksiz mesaj sıkıştırılıyor
s3 minimi ace 2 mi hangisi demiş başka telefon önermeye gerek yok

Kesinlikle katılıyorum :-) özellikle de her s3 mini konusuna bakıyorum illaki biri çıkıyor s2 al diyor, allah allah :-) :-) :-)

legolas29

legolas29

Üye
S3 mini al. A101 e ankarada 700 tl ye dun geldi 19 nisanda.. kacirilmaz bi firsat bu ben olsam beklemeden alrdim

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Bnde bi s2 hastasıydım fakat tarihi eser olarak bi telefon kullanmak istemediğim için s3 mini kullanıyorum. Bu telefonu 999 tlye aldım teknosadan fakat daha üstün bi telefonda alabilirdim bütçemde bi kısıt yoktu ama iyiki mini almışım 4.0 ekran gayet yeterli telefon mükemmel çakıl mavisi renk kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Bu telefondan sonra iphone 4s alıcam iii forumlar.

Symbianize

Symbianize

Üye
Ace2 ve s3mini arasında çok bi fsrk yok ama tabiiki s3 mini

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
S3 mini almanız daha mantıklı olacaktır.

- - - Eklendi - - -

S3 mini almanız daha mantıklı olacaktır.

skywalker06

skywalker06

Üye
s3 mini al bence ace 2den daha iyi bir telefon

Süleyman

Süleyman

Üye
Hiç düşünme
S3 mini al

RowneSM

RowneSM

Üye
Arasında kıyaslaman bile hata. Bende a101 den aldım 750 ye indirimdeydi. Çok iyi bir telefon.

fthakan

fthakan

Üye
s3 mini al bence

smh60

smh60

Üye
S3 mini tavsiyem dir yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum süper cihaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt