N73e wireless özelliği ekleniyormu??

Sponsorlu Bağlantılar

osezer10

osezer10

Üye
    Konu Sahibi
N73e wireless özelliği ekleniyormu??
beyler ben bir n73 kullanıcısıyım.pek çok arkadaşımdan ve internetten sitelerinden duyduğuma göre n73te kendiliğinden wireless yokmuş ama program yardımı ile oluyormuş diye duydum.pek çok program indirdim hiç biri çalışmadı.Gerçekte böyle birşey varmı???Lütfen yarddımm.Cevaplarınızı bekliyorum:sukur:

• Beğen
Tepkiler: zxcf, sagozanCAN, Silinen Üye 566228 ve 2 diğerleri

mservank

mservank

Üye
kablosuz ağ programla olmaz donanımı da gerekir şimdilik eklenemez kablosuz ağ ben de bekledim wlan kartların çıkmasını ama çıkmaz sanırım

unlucky

Üye
kablosuz ağ programla olmaz donanımı da gerekir şimdilik eklenemez kablosuz ağ

katılıyorum nasıl radyo özelliğini sonradan ekleyemiyorsan (gprs radyo hariç) wireless özelliğinide gerekli donanım olmadan ekleyemessin

osezer10

osezer10

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler saolun biraz daha cevap bekliyorum!!!

dreamboys69

dreamboys69

Üye
n73 te böyle bir özellik yok.ancak bluetooth ile gerekli programları kurunca baglanabilirsin,ama kullanışlı degil tabikide...

technonur

technonur

Üye
wi mini sd karltar ile oluyor ancak şuan trye gelmedi muhtemelen şubat gibi gelir belkide daha erken

osezer10

osezer10

Üye
    Konu Sahibi
bluetoothla nasıl bağlancam söylermisin???

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
eklenmiyor sanırım

sahtiyan572

Üye
söylemem bende kalsın :D

ottomon

Üye
söylemeyen insanın ne işi var burda yahu

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
wifi kartlar çıkas bile çok pahalı olur kım verecek fazla para ?

fayar79

fayar79

Üye
ebvet var handy wi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler gps aletleri oluyor onlardan alsak olucak ama onlardan bulmakta çok zor bazı nokia bayilerinde var diyor lar birde türcell extra bayilerinde varmış ben bursada oturuyom bazı araştırmalar yaptımda sonuç kötü yok gibi bir şey ama nokia bayisine bakamadım onda kesin vardır fiyatlar 100ytl civarı bir şeymiş

mustafasen

mustafasen

Üye
pc suite kur ve buluetotla bağlan

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
katılıyorum :coold:

rasso_60

Üye
söylemesen tursusunu kuır

punqermojo

Üye
öyle bir şeymümkün degil ama forumda pc ile cep arasınak baglantılada görmüştüm galiba bluetooth la oluo pcye bluetoothu takman lazım araştır bulursun kardes kolay gelsin iyi forumlar

pruva

Üye
yurtdısında hafıza kart6larıyla wireless baglantısı oldugu dogrudur ama türkiyede bu kartlar yok gerekli donanım olmadıkca yazılım ne yapsın

wahshet

Üye
o da bilmiyorki söylesin.sahtiyan572 bilse zaten paylaşır.öyle saçmalık mı olur.bluetooth üzerinden ancak pc ye bağlanarak pc nin internetini kullanabilirsin.programla mümkün değil wireless olayı

--------------- Ekleme ---------------

oldu olacak bare windows işletim sistemi de kurun telefona.belki programla olur :D:D:D

umut_0434

Üye
kardeşler en kısa zamanda n 73 warlesi paylaşırsanız çok iyi olur ben bunu denedim olmuyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt