N73e wireless özelliği ekleniyormu??

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Bluetoothla pc nin internetini nasıl kullanırız açıklarmısınız? Pc den telefonun interneti kullanılırda, Telefondan pc nin internete nasıl bağlanlıyor? Bu arada 6220c kullanıcısıyım. S60v3

eddyredline

eddyredline

Üye
bluetoothla nasıl bağlancam söylermisin???
öncelikle bilgisayarında widcom bt driver ile calışan yada uyumlu bt stick gerekli. geri kalanı zaten her yerde bulursun.
gunubox muydu neydi fakat tavsiye etmem. daha once birçok kez hüsrana uğradım ki şöyle söyleyim. tam başarılı internet bağlantısını hallettim bağlandim 30 sn gecmedi ve telden gelen uyarı " hafıza dolu bi zahmet siliver :) "

sirke70

Üye
eklenmez

tunorno

tunorno

Üye
adamlar sana kaç kere olmaz demiş daha neyin davasını güdüyorsun ki...wireless ancak bir donanım parçasıyla olabilecek bişeydir.başka türlü olmaz.bitti!

ya4kere

ya4kere

Üye
elemanm cıldırdı

baskan1112

Üye
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
yok kardeşim boşa arama artık n73ün üretimide bitti Nokia Ovi yi bile desteklemiyor yani nokia n73ü sildi heralde yani ben oviye önceden girerdim ama şimdi cihazınız desteklenmiyor diyor dediğin konuya gelincede istediğin kadar yazılım yükle donanım olmayınca kamerasından bağlanacak değil yani olmaz

--------------- Ekleme ---------------

çok istiyorsan kardeşim vodafone hattın varsa aylık net paketini al sınırsızca gir oldu bitti işte wirelessten daha iyi çekim alanı daha geniş ben aylık 8 tl veriyorum sınırsız bağlanıyorum şu an maxicepe bile telden girdim yazıyorum ..

av.AK

av.AK

Üye
fiyat baya uçuk

mumcunun mumu

Üye
olmaz denemeyin :hmmm:hmmm:hmmm nereye kadar dogru duzgun telefon al o kadar bıtti.. :angry:

phasan

phasan

Üye
eklenmiyor

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
arkadaşların dediği gibi donanım bir özelliktir wireless sonradan ekleyemezsin :oke:

phasan

phasan

Üye
Eklenmiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt