max 1000 tl ye akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
max 1000 tl ye akıllı telefon
arkadaslar telefon almak istiyorum ama fazla bilgim yok en fazla 1000 tl ye android ya da windows phone onerebilir misiniz? (yalnızca ram 1 gb olmalı)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
S3 almanız iyi olur
Sifirmi ikinci elmi alacaksınız?

avcitalip

avcitalip

Üye
sıfır 1.099 TL'ye şu anda Gittigidiyor'da s3 var :oke:

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
0 almayı düsünüyorum birde internetten satın almayacagım.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Bekle bi iki hafta daha Lumia 720 al, 999TL ye gelecek.

codblackops2

codblackops2

Üye
biraz daha para ekleyip s3 almanız daha mantıklı olur , olmazsa s2 alın.

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Şimdi 1000 tl demişsin arkadaşlarda nacizane fikirleri olan s3 demiş :)

iki noktaya dikkat! 1100 tl veya 1200 tl satılan s3 ithal garantili ha eğer garanti sıkıntı değil fiyat önemliyse bende al derim...

sıfır düşünüyorsan s2 alabilirsin hepsiburadan... fiyatı 1000 tl altında!

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

iki noktaya dikkat! 1100 tl veya 1200 tl satılan s3 ithal garantili ha eğer garanti sıkıntı değil fiyat önemliyse bende al derim...

windows phone 8 olarak tavsiyeniz nedir?

ka_za

ka_za

Üye

Bazen düşüyor fiyatlar bi kac hafta önce goldda 999 du s3 ler. takip edilirse kampanyayla ucuz bulunabilir herhalde

neksushot

Üye
oyun için alcaksan gta gibileri samsung galaxy note s2 veya iphone4 parayıda kıyman lazım biraz ha sohbet vb filan içinse samsung ace al bendede galaxy note var 1500 tlye aldım 0 çok güzel

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben olsam sıfır s3 alır rahat ederim garantiyi niye dert ediyosunuzki telefon yere düşünce bile destek vermiyolar daha garantiyi napcaksınız

mertekin34

mertekin34

Üye
Mayısa kadar bekle S3 al S2 alma. Windows phonea falan bulaşma bence.

legolas29

legolas29

Üye
Bekle s4 ciktiktan sonra s3 dusecek

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mayısa kadar bekle S3 al S2 alma. Windows phonea falan bulaşma bence.
s3 mini nasıl sizce?

- - - Eklendi - - -

Bekle s4 ciktiktan sonra s3 dusecek
acıkcası s3 elıme cok buyuk geliyor daha kucuk boyutlarda olan telefonları tercih ediyorum.

- - - Eklendi - - -

oyun için alcaksan gta gibileri samsung galaxy note s2 veya iphone4 parayıda kıyman lazım biraz ha sohbet vb filan içinse samsung ace al bendede galaxy note var 1500 tlye aldım 0 çok güzel
ace ye baktım iyi bir telefon aslında ama hem ramı dusuk hemde ekranı kucuk.

neksushot

Üye
1500 tl yi telciye nakit ver al galaxy note bende nakitle aldım parayı bastım teli aldım birde s2 nin altındakileri alma çöpten olur bende leptop da var samsung 300e5z açıyom gta 4 ü kolayla oynuyom tellede gta vc oynuyom çarşıdayken ama burası bir new york deil

ZaZuM

ZaZuM

Üye
teknosa ve vatanda olması lazım samsung garand var 1000 lira falan özellikleri 1.2 ghz çift çekirdekli işlemci videocor 500 olması lazım ekran işlemcisi 1 ghz ram 5 inç ekran ve 1 ghz işlemci işni görür ya

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Nexus 4 e bakmanın önerirşm

neksushot

Üye
Bence galaxy note şuanda ideal fakat androidin oyunları çöpten bu androidi oyun bakımından birtek gta serileriyle rockstar firması kurtarır gameloft filan hikaye gta san andreas çıkarsa androidin birtek mükemmel oyunu olur işallah çıkar

Üst Alt