max 1000 tl ye akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Samsung Galaxy S2 alabilirsin. O fiyata alabileceğin en iyi telefon. Ama bütçeyi biraz daha arttırabilirsen kesinlikle S3 almanı öneririm.

MaxipmaN

Üye
wp yi boşver s4ü bekle fiyatlar aşağı iner

ka_za

ka_za

Üye
1500 tl yi telciye nakit ver al galaxy note bende nakitle aldım parayı bastım teli aldım birde s2 nin altındakileri alma çöpten olur bende leptop da var samsung 300e5z açıyom gta 4 ü kolayla oynuyom tellede gta vc oynuyom çarşıdayken ama burası bir new york deil

Bahsettigin umarım note2 dir. Note2 daha aşağılara da bulunabiliyor. Para basarak cokda kar etmemissin acikcasi

fk555897

fk555897

Üye
Bahsettigin umarım note2 dir. Note2 daha aşağılara da bulunabiliyor. Para basarak cokda kar etmemissin acikcasi

Arkadaşın dediği doğru Note 2 1600 TL'den satılırken Note'a 1500 TL verdiysen paranın üstüne bir bardak soğuk su iç.

neksushot

Üye
Ben bu teli 1 sene önce aldım demir gibi ayrıca sitelerde filan 1300 tl filan çokta fark yoktu hemde güven olmaz siteye hemde 1 sene evvel note2 mi vardı aldık işte bidafalık xd

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
teknosa ve vatanda olması lazım samsung garand var 1000 lira falan özellikleri 1.2 ghz çift çekirdekli işlemci videocor 500 olması lazım ekran işlemcisi 1 ghz ram 5 inç ekran ve 1 ghz işlemci işni görür ya

cozunurlugu nasıl galaxy grand in s3 miniyle karsılasrıtırırsan

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy S2 alabilirsin. O fiyata alabileceğin en iyi telefon. Ama bütçeyi biraz daha arttırabilirsen kesinlikle S3 almanı öneririm.
zaten bu telefon isini bir ay daha bekleyecegim o zamana kadar s3 duser diye dusunuyorum.

fk555897

fk555897

Üye
cozunurlugu nasıl galaxy grand in s3 miniyle karsılasrıtırırsan

- - - Eklendi - - -

zaten bu telefon isini bir ay daha bekleyecegim o zamana kadar s3 duser diye dusunuyorum.

S3 alırsan iyi edersin. Güzel telefon. Android 5.0'ı kesin alır belki daha yeni güncellemeleri de.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Xperia SP ve L çıkıcak bu saatten sonra Sony varken Samsung alınmaz bence :)

- - - Eklendi - - -

Xperia SP ve L çıkıcak yakında bu saatten sonra Sony varken Samsung alınmaz bence :)

neksushot

Üye
Sony experia arc s de kullandım memnun kalmadım ekran kırılırmı gibi sorunlar yaşadım

Üst Alt