Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
max 1000 tl ye akıllı telefon
Sponsorlu Bağlantılar
fk555897
Üye
Samsung Galaxy S2 alabilirsin. O fiyata alabileceğin en iyi telefon. Ama bütçeyi biraz daha arttırabilirsen kesinlikle S3 almanı öneririm.
1500 tl yi telciye nakit ver al galaxy note bende nakitle aldım parayı bastım teli aldım birde s2 nin altındakileri alma çöpten olur bende leptop da var samsung 300e5z açıyom gta 4 ü kolayla oynuyom tellede gta vc oynuyom çarşıdayken ama burası bir new york deil
Arkadaşın dediği doğru Note 2 1600 TL'den satılırken Note'a 1500 TL verdiysen paranın üstüne bir bardak soğuk su iç.
neksushot
Üye
Ben bu teli 1 sene önce aldım demir gibi ayrıca sitelerde filan 1300 tl filan çokta fark yoktu hemde güven olmaz siteye hemde 1 sene evvel note2 mi vardı aldık işte bidafalık xd
teknosa ve vatanda olması lazım samsung garand var 1000 lira falan özellikleri 1.2 ghz çift çekirdekli işlemci videocor 500 olması lazım ekran işlemcisi 1 ghz ram 5 inç ekran ve 1 ghz işlemci işni görür ya