Samsung S3 Menü'de Kasma

Sponsorlu Bağlantılar

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 Menü'de Kasma
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var da nasıl çözebiliriz.Samsung S3 telefonumda Facebook , Facebook Home olsun oyun olsun çıktığım zaman menü kasıyo ve 5-10 saniye sonra falan kendine geliyor ve simgeler geri geliyor çıktığımda kasıyo sonra düzeliyor , widgetlere giriyorum açması 2-3 saniye sürüyo normal menüye dönüyorum sonra düzeliyor neden acaba bu kasma sorun bende mi yoksa genel olarak tüm S3'ler de mi böyle?

aleranol

aleranol

Üye
s3lerde öyle. telefon şişiyor. fazla uygulama varsa kaldır gereksiz şeyleri. birde elixir 2 tarzı programlar ile önbellek boşalt arada

lobi55

lobi55

Üye
menu tuşuna uzun bas sağ tarafta çöp Kutusuna dokun açık uygulamaların hepsini kapatır telefon biraz rahatlar

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
s3lerde öyle. telefon şişiyor. fazla uygulama varsa kaldır gereksiz şeyleri. birde elixir 2 tarzı programlar ile önbellek boşalt arada
Fazla uygulama yok da elixir bir deniyim cleaner ismini çok duymuştum iyi diyorlar da iyimidir yoksa elixir mi iyi.
menu tuşuna uzun bas sağ tarafta çöp Kutusuna dokun açık uygulamaların hepsini kapatır telefon biraz rahatlar
Zaten hep öyle yapıyorum bende takıntı vardır açık uygulama bırakmam :)

legolas29

legolas29

Üye
Hacı zaten 1 gb ram var 16-32 dahili depolqmq. 4 cekirdekli bu telefonda fazla olsa ne eger kasiosa samsungun ezkliggi

tapatalk

tapatalk

Üye
android de özel romlu cihazlar şişer tw sense timescape gibi. hızlı bişey ve daha az ram isiyosan aospli rom bak

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S3'te 1 gb rame göre çok fazla Touchwiz özelliği var.En basit açıklaması bu.

aleranol

aleranol

Üye
gençler ben 500 mb civarı dosya indiriyorum ama net % 70 te hep felç oluyor not2de. niye acep? önbellek desem 2gb ama. bellek silsem bu da gidiyor ne yapmam gerekiyor acaba?

PriZm

PriZm

Üye
gençler ben 500 mb civarı dosya indiriyorum ama net % 70 te hep felç oluyor not2de. niye acep? önbellek desem 2gb ama. bellek silsem bu da gidiyor ne yapmam gerekiyor acaba?

Saçma bir soru olacak ama hem hafıza kartı hemde telin kendi hafızasında ne kadar boş alan var?

Ayrıca terminalden df komutunun çıktısını alsana bi.

aleranol

aleranol

Üye
4er gb boş alan var.

- - - Eklendi - - -

terminal yüklü değil. Şimdi dosya % 97 oldu o insin terminali deniyecem

Takipçi Satın Al

Üst Alt