Galaxy s3 siyah (ekranı neden bombeli ?)

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 siyah (ekranı neden bombeli ?)
Arkadaşlar bende çakıl mavisi s3 var ; dün hanımın yeğeni siyah renkte bir s3 almış , fakat cihazın ekranı bendeki gibi düz değil ; bombeli bir ekrana sahip. Nokia n9 kullananlar ekranın nasıl olduğunu bilirler (bombeli bir yapıya sahiptir ) bu siyah s3 de aynı n9 daki gibi ; biraz daha düşük bir bombe yapısına sahip. Bunun sebebini bilen varmı acaba. Bilenler bir anlatsın neden böyle :confused:

avcitalip

avcitalip

Üye
seninkinde de vardır ki benimkinde de var :evet: bence çok güzel birşey kullanırken bi hoş oluyor insan sanki gerçek cama dokunuyor :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
seninkinde de vardır ki benimkinde de var :evet: bence çok güzel birşey kullanırken bi hoş oluyor insan sanki gerçek cama dokunuyor :)

Yok talip kardeşim benim çakıl mavisi s3 de ekran duz ; bombeli filan değil. Ben telefonu temmuz 2012 de almıştım herhalde ilk surumlerden ; acaba sonradan çıkan cihazların ekranında bir değişikliğemi yöneldi samsung. Çevremde benimle yakın tarihlerde alan arkadaşlarım da var ; onların ekranıda düz ; ama seninkide bombeli imiş . Sen ne zaman aldın kardeşim s3 ; yakın bir zamandamı yoksa benim gibi ilk çıktığı zamanlardamı ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Yok talip kardeşim benim çakıl mavisi s3 de ekran duz ; bombeli filan değil. Ben telefonu temmuz 2012 de almıştım herhalde ilk surumlerden ; acaba sonradan çıkan cihazların ekranında bir değişikliğemi yöneldi samsung. Çevremde benimle yakın tarihlerde alan arkadaşlarım da var ; onların ekranıda düz ; ama seninkide bombeli imiş . Sen ne zaman aldın kardeşim s3 ; yakın bir zamandamı yoksa benim gibi ilk çıktığı zamanlardamı ?

Ben ağustosta falan aldım

Sanirim dediğin gibi ilk sürümlerden oldugu icin çünkü benim s3 te de farklılıklar var annemin s3 u kasımda alındı onun çerçevesi biraz daha parlak :evet:

Üst Alt