Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
aleyküm selam :)

x-scarface

x-scarface

Üye
nasıl keyifler iyidir inşallah :)

- - - Eklendi - - -

haydarım bugün oğuzhanla seni çekiştirdik :D

codblackops2

codblackops2

Üye
tam da konuya mesaj yazıyordum haydar niye sildin ki :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:perde: selam

x-scarface

x-scarface

Üye
Bizim mesajları sildin ya :ehe dedim haydar candır sıkıntı olmaz kabızda arada yazalımda silsin dedi :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Bundle nedir ?

Bundle terimi, bilgisayar pazarında rekabet edebilmek amacıyla geliştirilen bir satış tekniğine verilen isimdir. Bu teknikte büyük bir malın yanına müşterinin ilgisini çekecek daha küçük bir ürün bedava olarak katılır.

- - - Eklendi - - -

bunu yazacaktim :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Selam gececiler... :perde:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayırlı geceler.tatlı sohbetler.Yarın iş var uyku zamanı |-)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bizim mesajları sildin ya :ehe dedim haydar candır sıkıntı olmaz kabızda arada yazalımda silsin dedi :D

abi sakın mesajlarını sildiğimde yanlış anlama kesin bir haklı tarafım vardır :) konu dışına çıkıyodu bende hemen keseyim dedim :D zaten kabız bu aralar pek hoşuma gitmeyen davranışlar sergiliyo :naughty:

- - - Eklendi - - -

Selam gececiler... :perde:

vay hoşgeldin hidayet abim. konu dışında açtığım konuda en çok seninle real hayatta buluşmak istediğimi yazdım gördün mü o konuyu :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

abi sakın mesajlarını sildiğimde yanlış anlama kesin bir haklı tarafım vardır :) konu dışına çıkıyodu bende hemen keseyim dedim :D zaten kabız bu aralar pek hoşuma gitmeyen davranışlar sergiliyo :naughty:

adaşımın dediyi gibi sakın yanlış anlayıp güzenmeyin haydar da insan o da hata yapa bilir
daha yeni mod oldu acemiliyine gele bilir hoş görün :D

Üst Alt