sen hatun görmemişsin beya açtırtma arşivimi şimdi1.si hatunlarıma laf söyletmem sen 2.resimdeki hatunumun topuklu ayakkabısına kurban olilk ekranda da onlar ayrı ayrı widgetlar benim telefona o widget akımı olmuyo
aslında çok güzel widgetlar var onların içinde ama olmuyo temiz bi 701 bulamadım bulsam takas etcem
sade takıldım bu ara o yüzden pek bişey yok ekranlarda yazı tipinde de dediğim gibi diğer fontlarda simgeler olmuyo olmayınca o profilde ismin yanındaki simgeler olmuyodu o yüzden sistem fontu kullandım bende
![]()
sadece 3. ekrandaki güzel aslında gerisi işe yaramaz artı ben onlara laf sölemedim ki zaten ben genel anlamda çok beyaz tonda resimler seçiyosun dedim nasıl okuduysan artık
ben bitişik gördüydüm önce
coming soon gitmiş yine e6 gelmiş
ohoooo sen alana kadar ben gidip bi s3 alacam yani bu ne ya alcasan al gari çok uzattın ama
aslında şu htc yi elden çıkarmak istiyom sıktı artık yaa
ama tele para verecek durumda deilim şu anda
6 ay rahat yok bana hele şu taksitler bitsin aslında sony lerde çok hoşuma gidiyo çok pahalı yaw onlarda şöle 300-500 olsa alırım walla bi sony 
Yazı tipini Nokia Pure olarak bıraktım çünkü 5 sayfa sembol ve güç tuşundaki simgeler bazı fontlarda çıkmıyo onunla uğraşmak istemedimbi nevi kolaya kaçtım
buyrun ekranlar

sen hatun görmemişsin beya açtırtma arşivimi şimdisadece 3. ekrandaki güzel aslında gerisi işe yaramaz artı ben onlara laf sölemedim ki zaten ben genel anlamda çok beyaz tonda resimler seçiyosun dedim nasıl okuduysan artık
![]()
he şimdi dikkatli bakınca farkettim arada boşluk varmış saatle havadurumunun e arka fon dedim gibi olunca anlayamadım işte herşey beyazben bitişik gördüydüm önce
coming soon gitmiş yine e6 gelmiş
ohoooo sen alana kadar ben gidip bi s3 alacam yani bu ne ya alcasan al gari çok uzattın ama
aslında şu htc yi elden çıkarmak istiyom sıktı artık yaa
ama tele para verecek durumda deilim şu anda
6 ay rahat yok bana hele şu taksitler bitsin aslında sony lerde çok hoşuma gidiyo çok pahalı yaw onlarda şöle 300-500 olsa alırım walla bi sony
![]()
ne alıcağıma karar vermedim ben alana kadar yeni telefonlar çıktı bende param olunca karar vercem
xperia z fena ya 1.850 ama
htc one da çok iyi daha çıkmadı çıkıcak
telefonda bi ses sistemi var piyasadaki o telefon aksesuarı hoparlörlerin çoğundan daha fazla ses çıkarıyo 
her zamanki gibi şık sade müthiş ekranlar ellerine sağlık abi bende sağlam wallpaper sitesi bulsam ekranları değiştiricemde bulamıyorum![]()

benim arşivide açmıyalımne alıcağıma karar vermedim ben alana kadar yeni telefonlar çıktı bende param olunca karar vercem
xperia z fena ya 1.850 ama
htc one da çok iyi daha çıkmadı çıkıcak
telefonda bi ses sistemi var piyasadaki o telefon aksesuarı hoparlörlerin çoğundan daha fazla ses çıkarıyo
sony xperia tipleride çok hoşuma gidiyo o tip cihazları çok sewiyom ben yaa, samsung ondan düşünmüyom hiç göze hitap eden bi modeli yok bence bi tane bile güzel cihazı yok artık çağ atlasında faklı tiplerde cihaz çıkarsın genelde hepsi birbirine benziyo
bakalım şu taksitlerimi bi bitirem önce. Şubat ta tamamen rahatım hiç taksidim kalmıyo o zaman htc yi satar ya one yada sony lerden birini alırım
zaten dewamlı bimeks teknosa falan sitelere bakıyom bazan çok güzel kampanyaral yapıyolar % 50 indirimle yarı fiyatına veriyolar ürünleri belki tellerde de yaparlar die takip ediyom uygun bi kampanya yaparlarsa alırım hemen walla 
gözlerimiz bayram etti![]()

kalbi olan bakmasın![]()
olurumekranlar cok guzel
aynen senin gösterdiğin o htc one baya güzel cihaz tipide çok hoşuma gitti hele bi çıksın bikaç sene sonra ucuzlamasını bekler öle alırız artıksony xperia tipleride çok hoşuma gidiyo o tip cihazları çok sewiyom ben yaa, samsung ondan düşünmüyom hiç göze hitap eden bi modeli yok bence bi tane bile güzel cihazı yok artık çağ atlasında faklı tiplerde cihaz çıkarsın genelde hepsi birbirine benziyo
bakalım şu taksitlerimi bi bitirem önce. Şubat ta tamamen rahatım hiç taksidim kalmıyo o zaman htc yi satar ya one yada sony lerden birini alırım
zaten dewamlı bimeks teknosa falan sitelere bakıyom bazan çok güzel kampanyaral yapıyolar % 50 indirimle yarı fiyatına veriyolar ürünleri belki tellerde de yaparlar die takip ediyom uygun bi kampanya yaparlarsa alırım hemen walla
![]()
şekli cidden çok iyi telefonun bunların özellikleride iyi sıkıntı yapmaz bana
2gb ram 4 çekirdek hd ekran 2side
bi işlemcileri ve ekranları farklı 
anil41kocaeli' Alıntı:ben nokiadan kurtuluyorum aksilik cıkmazsa 5 ay sonra