Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım bana sordun onu :) Ya uykum da konuştuğumu söylüyorlar da ben de hiç inanmadım :D O yüzden bir ses kayıt uygulamasını sabaha kadar açık bırakacam, bakalım konuşuyor muyum konuşmuyor muyum :D

Bu uygulama tam sana göre, daha önce denemiştim, horlama vs. nedeniyle, birkaç horlama tesbit etti maalesef :off:, ama uygulama başarılı, sürekli alarm durumunda, sürekli ortamı dinliyor, sadece ses algıladığında kayıt yapıyor, böylece gereksiz yere saatlerce kayıt dinlemek zorunda kalmıyorsunuz, sadece konuştuğunuz anı, yada horladığınız anı dinliyorsunuz, şiddetle tavsiye ederim :good:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, Web Designer, PureFood ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bu uygulama tam sana göre, daha önce denemiştim, horlama vs. nedeniyle, birkaç horlama tesbit etti maalesef :off:, ama uygulama başarılı, sürekli alarm durumunda, sürekli ortamı dinliyor, sadece ses algıladığında kayıt yapıyor, böylece gereksiz yere saatlerce kayıt dinlemek zorunda kalmıyorsunuz, sadece konuştuğunuz anı, yada horladığınız anı dinliyorsunuz, şiddetle tavsiye ederim :good:
Eyvallah bu iyiymiş abi, kısıtlaması var mı?

PureFood

PureFood

Üye

Alemsin Ali valla yav :ehe Ben de deneyeyim bari :D

Arkadaşlar Akbank'ın uygulaması yok sanırım arattım bulamadım. YKB'nin var, Garanti'nin var Akbank yok :hih:

ÖEY

ÖEY

Üye

Valla bu iyiymiş bak, indirdim az önce akşam ilk denemeyi yapalım bakalım :d:

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar bu habere ne diyorsunuz?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bu habere ne diyorsunuz?

Ücretli olursa yüklemem de kullanmam da, hoş bizde bedava olan whatsapp ios'da ücretli :kop2:
Bir gelsin de bakarız ...

IVI-Elia

Üye
Burada mı sorulur bilemedim ama twlefondan redim upload edebildiğimiz bir uyg vardı.Adı neydi?

IVI-Elia

Üye
imgur uploader, mobildeyim link veremiyorum şuan ...

sağolun

- - - Eklendi - - -

imgur Photo uploader var ve puanı çok düşük

- - - Eklendi - - -

Bir de audiotica 4 diye bir uyg. vardı bunda kapakları isimleri ve albüm adları düzgün şekilde müzik indiriyorduk
Uyg. Bozulmuş bunu gibr uyg var mı mağzada..Ben sadece Taylor Swift ve birkaç sanatçının müziklerini satın aldım da diğerleri için bana uyg lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Imgur uploder America mağazasında var, sensin bahsettiğin uygulama işe yaramaz. İmgur uploder yükleyebilmen için Ayarlar/Dil+Bolge>Amerika yap ve resetle. Sonra mağazan arayabilirsin.

Link.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:hih:Ayrıca amerika mağazası daha güzel :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar daha önce verildi mi bilmiyorum ama güzel bir uygulama buldum. Müzik programını kapatıyor ve isterseniz hem video hem de müzik kısımlarında ekranda görünen ve silemediğiniz geçmiş kısımlarını silebiliyorsunuz. Uygulama geliştiricilerine mail attım ve aldığım cevaba göre önümüzdeki ay türkçe desteği de gelecekmiş.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de geçen gün farkettim hoş bir uygulama :good:

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar doors 37. Bolumu lütfen anlatın kafayı yedirtecek bana
doors bölümünde anlatımı var ama olmadı görsel olarak anlatacak biri olursa çok minnettar kalacağım
Saygılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar doors 37. Bolumu lütfen anlatın kafayı yedirtecek bana
doors bölümünde anlatımı var ama olmadı görsel olarak anlatacak biri olursa çok minnettar kalacağım
Saygılar

1) Öncelikle en büyüktekileri ortancaya
2) Sonra en büyükte kalanları en küçüğe
3) En küçüktekileri en büyüğe
4) Ortancadakini en küçüğe
5) En küçüktekileri en büyüğe ->(bu işlemden sonra: en küçük boş, ortancada 2, en büyükte 6 tane olacak)
6) Ortancada kalanları en küçüğe
7) En büyüktekileri ortaya
8) Ortancadakileri en küçüğe

Ve trinkkk! Yeşil yandı kapı açıldı!

drangela61

drangela61

Üye
Hocam büyük ihtimal benim oyunda sıkıntı var çünkü 5. İşlemde ortada 2 büyükte 8 olacak diyorsunuz ya bende zaten toplamda 8 litre var :S

Üst Alt