nanotex
Üye
Yeni güncelleme gelir yakında o zaman daha iyi olurEyvallah abi heryerde sordum ama arkadaşlar artık kusuruma bakmasınlar![]()

Yeni güncelleme gelir yakında o zaman daha iyi olurEyvallah abi heryerde sordum ama arkadaşlar artık kusuruma bakmasınlar![]()

Sanırım bana sordun onuYa uykum da konuştuğumu söylüyorlar da ben de hiç inanmadım
O yüzden bir ses kayıt uygulamasını sabaha kadar açık bırakacam, bakalım konuşuyor muyum konuşmuyor muyum
![]()
, ama uygulama başarılı, sürekli alarm durumunda, sürekli ortamı dinliyor, sadece ses algıladığında kayıt yapıyor, böylece gereksiz yere saatlerce kayıt dinlemek zorunda kalmıyorsunuz, sadece konuştuğunuz anı, yada horladığınız anı dinliyorsunuz, şiddetle tavsiye ederim 
Eyvallah bu iyiymiş abi, kısıtlaması var mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulama tam sana göre, daha önce denemiştim, horlama vs. nedeniyle, birkaç horlama tesbit etti maalesef, ama uygulama başarılı, sürekli alarm durumunda, sürekli ortamı dinliyor, sadece ses algıladığında kayıt yapıyor, böylece gereksiz yere saatlerce kayıt dinlemek zorunda kalmıyorsunuz, sadece konuştuğunuz anı, yada horladığınız anı dinliyorsunuz, şiddetle tavsiye ederim
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulama tam sana göre, daha önce denemiştim, horlama vs. nedeniyle, birkaç horlama tesbit etti maalesef, ama uygulama başarılı, sürekli alarm durumunda, sürekli ortamı dinliyor, sadece ses algıladığında kayıt yapıyor, böylece gereksiz yere saatlerce kayıt dinlemek zorunda kalmıyorsunuz, sadece konuştuğunuz anı, yada horladığınız anı dinliyorsunuz, şiddetle tavsiye ederim
![]()
Ben de deneyeyim bari 

Eyvallah bu iyiymiş abi, kısıtlaması var mı?
Alemsin Ali valla yavBen de deneyeyim bari
Arkadaşlar Akbank'ın uygulaması yok sanırım arattım bulamadım. YKB'nin var, Garanti'nin var Akbank yok![]()

Valla bu iyiymiş bak, indirdim az önce akşam ilk denemeyi yapalım bakalımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Arkadaşlar bu habere ne diyorsunuz?

Burada mı sorulur bilemedim ama twlefondan redim upload edebildiğimiz bir uyg vardı.Adı neydi?
imgur uploader, mobildeyim link veremiyorum şuan ...
Ayrıca amerika mağazası daha güzel
![]()
Arkadaşlar doors 37. Bolumu lütfen anlatın kafayı yedirtecek bana
doors bölümünde anlatımı var ama olmadı görsel olarak anlatacak biri olursa çok minnettar kalacağım
Saygılar