papakudioflu
Emekli Yönetici
Ucuz degil hatta pahalı bile hTC 8X hafta sonları teknoloji marketlerde 1249tl'ye kadar düştüDün Teknosa'da HTC Windows Phone 8X 1499TL'ye alıcı buldu![]()

Ucuz degil hatta pahalı bile hTC 8X hafta sonları teknoloji marketlerde 1249tl'ye kadar düştüDün Teknosa'da HTC Windows Phone 8X 1499TL'ye alıcı buldu![]()

Ucuz degil hatta pahalı bile hTC 8X hafta sonları teknoloji marketlerde 1249tl'ye kadar düştü![]()

o kadar olmaması lazım bence hiç bekleme servise gönder.Benim en büyük sorunum batarya
bugün saat 2 de kapandı telefon
o kadar olmaması lazım bence hiç bekleme servise gönder.
kullanım şeklini bilmiyorum ama ben sabah 8'den itibaren yogun bir şekilde internetle bile akşam 6-7'yi görebiliyorken 8x'in bu kadar kötü performans vermesi normal degil.
karşıya geçersen ugra bir çayımı iç bir bakayım ben ona ne varmış o kadar batarya sömürenbenim bu şarj derdime çare olacak istanbulda Anadolu yakasında ataşehir Üsküdar bostancı Kadıköy Ümraniye de olanlar varmı. Getir şunu bir bakalım diyecek kimse yokmu yaww
- - - Eklendi - - -
senin ki harika imiş

beylikdüzükarşıda neredesin

ya yetki almasın istemiyorum
bana batarya konusunda yardımcı olsunlar yeter
batarya günü kurtarsa yeter ama hiçbişi yapma öglene bitiyo

Şarjı bitip kapanana kadaar kullanın sonra da şarja takın 8 saat dursun bakalım öyle gönderin servise.
Kaybetcek bir şeyiniz yok gibi duruyor malesef![]()
Arka plan görevleri falan neler açık ki?
Sizden başka HTC 8X kullanıp ta aynı sorunu yaşayan var mı ki acaba?![]()