İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
muhtemelen dosyaları önbellege almiştir ve diger klasorunde bekletiyordur. Diger klasorunu silmek icin uygulamalar var onlari deneyebilirsin.

hironakamura

hironakamura

Üye
muhtemelen dosyaları önbellege almiştir ve diger klasorunde bekletiyordur. Diger klasorunu silmek icin uygulamalar var onlari deneyebilirsin.

evet sonradan da aklıma gelmişti ama neyse belki ileride güncelleme ile toparlanır bu mevzular :D şaka maka şimdi öyle bir program indirmek ve uğraşmak için çok vaktim ve şarjım yok artık önbellekte dursun bir süre..

sizin önerebileceğiniz bir program varsa bu konuda hem önceliğim olur hem de araştırmak zorunda kalmam..:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hic kullanmadigim işlemler bunlar.

PureFood

PureFood

Üye
İntikam dizisi HTC Türkiye ile mi anlaşmış acaba 8X ve 8Sler dolanıyor ellerde :D

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
Valla htc yi her yerde görmek mümkün bu sıralar ama burada o kadar popüler değil :(

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi

bilmem paylaşım konuşunda yetersiz kaldık. Belki de hemen hemen her şeyi aynı olunca ayrım yapmadık lumia dan çıktık yola ordan takip ettik wp8 olaylarını. Kullanıcı olarak da az kişiyiz :(

serinaga

serinaga

Üye
bilmem paylaşım konuşunda yetersiz kaldık. Belki de hemen hemen her şeyi aynı olunca ayrım yapmadık lumia dan çıktık yola ordan takip ettik wp8 olaylarını. Kullanıcı olarak da az kişiyiz :(

Haksız da sayılmazsın, doğru Lumia konuları bir çok konuda yardımcı oluyor sanırım ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows Phone kullanıcıları kulübü desek te olabilir aslında.

listeleri yine ayrı yaparız ama paylaşım ortak olur :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
güzel fikir ezik hissediyorum kendimi :)

serinaga

serinaga

Üye
HAYDE ! bu konu durmuş yine yahu :hmmm

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
:) yapacak bişi yok. Tel aynı tel, güncelleme yok, ben ona bakıyorum o bana :)

- - - Eklendi - - -

telefon hakkında paylaşacak bişi yokki. Bizde bildiğim kadarı flaş yok. Öyle bozulma falan da yok. Uygulamalar bolumu zaten ayrı bir konu. Güncelleme henüz yok. Tek sorun batarya performansı. Oda malum batarya mili amper olarak 920 göre düşük

serinaga

serinaga

Üye
:) yapacak bişi yok. Tel aynı tel, güncelleme yok, ben ona bakıyorum o bana :)

- - - Eklendi - - -

telefon hakkında paylaşacak bişi yokki. Bizde bildiğim kadarı flaş yok. Öyle bozulma falan da yok. Uygulamalar bolumu zaten ayrı bir konu. Güncelleme henüz yok. Tek sorun batarya performansı. Oda malum batarya mili amper olarak 920 göre düşük

:allalla: Herşey yolunda memnunsunuz yaaniii, yahu bizimkiler patırtıydı kütürtüydü almış başını gidiyooo :kop2:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
:allalla: Herşey yolunda memnunsunuz yaaniii, yahu bizimkiler patırtıydı kütürtüydü almış başını gidiyooo :kop2:

benim izlenimlerim telefonda sorun olmadığını gösteriyor. Batarya performansını saymazsam tabi. Htc güzel tel yapmış 8X ve 8S in tasarım ödülü almasından belli. Hep dediğim gibi Microsoft yazılımı ne kadar yukarı taşırsa tel içeriği de o kadar değişir. O zaman sizlerle gene aynı konu başlıkları altında konuşuruz. Ama şu anda konuşacak soylecek tek şey htc bin tel i üretip microsoftun kucağına bırakması bakınız Nokia ya güncelleme gönderdi telefonlarına. Şunu da unutmayalım Nokia sadece Windows Phone sınıfında var ama htc android üzerinde yoğunlaşmış durumda

- - - Eklendi - - -

benim izlenimlerim telefonda sorun olmadığını gösteriyor. Batarya performansını saymazsam tabi. Htc güzel tel yapmış 8X ve 8S in tasarım ödülü almasından belli. Hep dediğim gibi Microsoft yazılımı ne kadar yukarı taşırsa tel içeriği de o kadar değişir. O zaman sizlerle gene aynı konu başlıkları altında konuşuruz. Ama şu anda konuşacak soylecek tek şey htc bin tel i üretip microsoftun kucağına bırakması bakınız Nokia ya güncelleme gönderdi telefonlarına. Şunu da unutmayalım Nokia sadece Windows Phone sınıfında var ama htc android üzerinde yoğunlaşmış durumda

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Beyler

HTC Windows Phone 8X şarj süresi,

HTC Windows Phone 8X indirimli fiyat,

HTC Windows Phone 8X sorun

larınızı paylaşmaya devam edin ki burası yükselsin :kıskıs:

Web Designer

Web Designer

Üye
Dün Teknosa'da HTC Windows Phone 8X 1499TL'ye alıcı buldu :hmmm