c5-03 3.kez servise gidiyor !

Sponsorlu Bağlantılar

keremdemiray

keremdemiray

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 3.kez servise gidiyor !
c5-03 telefonum 2. kez yapılmadı , şarj konnektörü değiştirildi diyo fakat hala şarj olmuyor telefon , tekrar versem değiştirirlermi telefonu aynı sorun 3. kez devam ediyor !

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
sat kurtul en iyi çözüm yolu bu olsa gerek
:D :D :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bütçen varsa androide geç

Sarangni

Sarangni

Üye
Aynı arızdan 3 farklı arızlardan 4 defa gidip sorunun çözülmez ise. Fatura, garanti belgesi ile Tüketici Hakem Hayetine gidip dilekçe ile cihaza verdiğin parayı geri isteyebilirsiniz. Ben zamanında yaptım ve parasını aldım. Yaklaşık 1 ay sürüyor ama uğraşmaya değer. Cihaza ödediğiniz bütün parayı banka hesabınıza yatırıyorlar.

keremdemiray

keremdemiray

Üye
    Konu Sahibi
Aynı arızdan 3 farklı arızlardan 4 defa gidip sorunun çözülmez ise. Fatura, garanti belgesi ile Tüketici Hakem Hayetine gidip dilekçe ile cihaza verdiğin parayı geri isteyebilirsiniz. Ben zamanında yaptım ve parasını aldım. Yaklaşık 1 ay sürüyor ama uğraşmaya değer. Cihaza ödediğiniz bütün parayı banka hesabınıza yatırıyorlar.

hocam öncelikle teşekkürler, cihazın elimde faturası yok garanti belgesi ise imzalanmamış durumda , zamanında bimeks'den almıştım talep etsem fatura çıkarırlarmı tekrar ? telefon şuan garantili durumda gözüküyor sorguladıklarında

- - - Eklendi - - -

sat kurtul en iyi çözüm yolu bu olsa gerek
:D :D :D

hocam bozuk telefonu kim ne yapsın :)

Sarangni

Sarangni

Üye
hocam öncelikle teşekkürler, cihazın elimde faturası yok garanti belgesi ise imzalanmamış durumda , zamanında bimeks'den almıştım talep etsem fatura çıkarırlarmı tekrar ? telefon şuan garantili durumda gözüküyor sorguladıklarında

- - - Eklendi - - -

hocam bozuk telefonu kim ne yapsın :)

Vermeleri gerek. Garanti Belgesin de imzaya gerek yok. Hepsiburada'da fatura talep edince bir gün sonra mail hesabına geliyordu.

Bimeks müşteri hizmetleri ara durumu bir sor sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

keremdemiray

keremdemiray

Üye
    Konu Sahibi
Vermeleri gerek. Garanti Belgesin de imzaya gerek yok. Hepsiburada'da fatura talep edince bir gün sonra mail hesabına geliyordu.

Bimeks müşteri hizmetleri ara durumu bir sor sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

teşekkürler hocam verdiğin bilgiler için bu arada aynı arıza yıl içinde 2 kez oluncada oluyomuş yarın gidip halletmeye çalışıcam bimeksi , parasını verirlerse çok iyi olur gerçekten bb yada android bi telefon alabilirim :)

Sarangni

Sarangni

Üye
teşekkürler hocam verdiğin bilgiler için bu arada aynı arıza yıl içinde 2 kez oluncada oluyomuş yarın gidip halletmeye çalışıcam bimeksi , parasını verirlerse çok iyi olur gerçekten bb yada android bi telefon alabilirim :)

Hakkın sonucta iyice arastir. Ben inat ettim aldim. Nokia sifir kutulu cihaz gonderelim diye ama yok deyip kestirip attirdim.

Faturayi aldigin zaman guzel bir dikekce yaziyirsun.

Su tarihte aldigim cihaz 3 defa ayni arizadan servise gitmistir ve sorun cozulmemis ve bu sure zarfinda madurup olup cihazdan da randiman alamadim. Para iadesi yapilmasini rica ederim.

Yalniz servis fislerinide saklaman gerekiyor ya da servisten iste.

keremdemiray

keremdemiray

Üye
    Konu Sahibi
Hakkın sonucta iyice arastir. Ben inat ettim aldim. Nokia sifir kutulu cihaz gonderelim diye ama yok deyip kestirip attirdim.

Faturayi aldigin zaman guzel bir dikekce yaziyirsun.

Su tarihte aldigim cihaz 3 defa ayni arizadan servise gitmistir ve sorun cozulmemis ve bu sure zarfinda madurup olup cihazdan da randiman alamadim. Para iadesi yapilmasini rica ederim.

Yalniz servis fislerinide saklaman gerekiyor ya da servisten iste.

2 farklı yere gitti sorun olurmu ? bi şengüller telekoma bide kvk ya gitti , bana 0 cihaz verirlersede sorun değil telefoncu arkadaşa veririm 20 tl daha az verir para bana kalır gene :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Orasını bilemiyorum bebde ki kvk 4 defa göndermiştim farklı arizadan dolayı

Üst Alt