Aynen Sanki S60v5 İ Yavaş Yavaş Rafa Kaldırıyorlar..
Arkadaşlar böyle birşeyin olması çok normal s3 eskisi gibi değil böyle olması çok yerinde birşey. Adminler s3 kapatmadılar sadece daralttılar çok fazla üzülmeye öfkelenmeye gerek yok.
kısaca symbian artık bitti anasayfada göze batmasın diye sonuna kadar küçülttük.
nasıl bir saçmalıktır bu ya farklı sürümleri var diye dev bir bölüm minnacık bırakılır mı nasıl bir rezalettir bu? Androidin bölümleri anasayfada, wp bölümleri ana sayfada, iphone bölümleri ana sayfada. Bir allahın kulunun uğramadığı bada bölümleri anasayfada, forumun en çok ziyaret edilen bölümlerinden olan symbian bölümleri hepten alt forum yapılmış.
tebrik ettim böyle devam edin.
- - - Eklendi - - -
modifikasyon bölümlerini unutmuşsunuz çok sırıtıyor aşağıda. Hazır başlamışken onları da bir alt forum yapın.
Ben hemen genel– yazılım destek– cihaz destek–ve oyun bölümünü yeni sekmede açarım ardından hemen altında sistem modifikasyonu açardım böyle çok kötü olmuş gerçekten düzenleme yapılacaksa diğer bölümlere de yapılsın ama hiç yapışmasın BENCE...

Symbian zaten yok ediliyorken birde Maxicepde yok etmeye çalışıyormuş gibi bir his var içimde.
Açıkçası böyle daha düzenli olmuş ama aynı zamandada;
zamanında Maxicep'i ünlendiren bölümün kullanıcılarına hakaret gibi olmuş.
Tek s60v5 değil bütün Symbian sistemlerini.
Üstelik burada baya bi saçmalık var.
S60v5 ile Symbian^3 farklı sistemler.Kullanıldıkları telefonlar farklı kodları farklı.
S40 da Symbian "klasörünün" içine tıkılsında tam olsun bari (!)