Symbian Kategorilerindeki Genel Düzenleme Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence de eski hali daya iyidi..siteye girer girmez symbian^3 sağ tık ile genel,yazılım destek cihaz destek bölümlerini açıyordum..ama buna da alışırız.umarım symbian'ın şu anki durumu göz önünde bulundurularak yapılan bir değişiklik değildir bu..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

umitgul18

umitgul18

Üye
Arkadaşlar böyle birşeyin olması çok normal s3 eskisi gibi değil böyle olması çok yerinde birşey. Adminler s3 kapatmadılar sadece daralttılar çok fazla üzülmeye öfkelenmeye gerek yok.

PriZm

PriZm

Üye

Aynen Sanki S60v5 İ Yavaş Yavaş Rafa Kaldırıyorlar..

Tek s60v5 değil bütün Symbian sistemlerini.

Üstelik burada baya bi saçmalık var.

S60v5 ile Symbian^3 farklı sistemler.Kullanıldıkları telefonlar farklı kodları farklı.

S40 da Symbian "klasörünün" içine tıkılsında tam olsun bari (!)

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Maxicep'i bugunlere getiren Symbian'a gosterilen bu vefasizlik karsisinda tepkimi 2005 yilindan bu yana devam ettirdigim uyeligimin silinmesi talebi ile gostermeye karar verdim. En kisa surede bu talebimi site yonetimine bildirecegim, bu mesajimi okuyan moderator arkadaslarimda bunu bir talep olarak degerlendirip isleme alabilirler. Ayrica yaptigim paylasimlarinda (ufak tefek te olsa) silinmesini istiyecegim.

Nokia'nin yaptigini Maxicep yapmamaliydi

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve MertcaN9
catdog136

catdog136

Üye
yapılan symbiana hakarettir, bu forumu bu günlere getiren bir işletim sistemine bunu yapamaya hakkınız yok, symbian zaten tüm diğer platformların altındaydı, kimi rahatsız ettide tüm symbianları tek katagoride birleştirdiniz?? Eski Symbian katagorileri daha geniş geniş konulara erişimi daha rahattı.. Eğer en kısa zamanda forum eski haline döndürülmezse forumundan ayrılacağım.. Hep severek yeni birşeyler var mı diye günde defalarca girdiğim bölümün haline bak.. Yazıklar olsun...

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
o mesajı okuyan moderatör veya admin arkadaşlar s60v5 ve s^3 bölümlerini eski haline getirmezse forumdaki reklamlara bakanların sayısı bir hayli azalacak.

bu yapılan resmen bie saçmalıktır. Hiçbir savunulacak tarafı yok. Madem amacın düzenlemeye gitmek, diğer bölümleri de böyle tek başlık altına koy!

- - - Eklendi - - -

s^3 genel yazılım destek bölümlerinin günlük aldığı ziyaretçi sayısını çok az bölüm alıyor. Bada işletim sistemi 2011 senesinde bitmişti gidip o bölümü içinde üye olmamasına rağmen genişlettiniz. Şu anda tüm symbian işletim sistemlerinden daha çok alan kaplıyor. İphone bölümü. Doğru dürüst giren yok. Tüm symbian bölümlerinden daha geniş alan kaplıyor an itibariyle.
yaklaşık 1milyon mesaj ve 100bin konu resmen rafa kaldırılıyor bu hareketle.
forumdan kimse symbian desteği istemiyor tek yapmanız gereken en azından çok daha fazla kullanıcı sayısına sahip olan s60v5 ve S^3 bölümlerini eski haline çevirmek.

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Arkadaşlar böyle birşeyin olması çok normal s3 eskisi gibi değil böyle olması çok yerinde birşey. Adminler s3 kapatmadılar sadece daralttılar çok fazla üzülmeye öfkelenmeye gerek yok.

Nokia tamamen Symbianin fisini cektiginde bu degisiklikler uygulansa tamam derim. Fakat Symbian severlerin mucadelesi devam ediyorken bu yapilmamali.

• Beğen
meme4

meme4

Üye
böyle saçmalık olur mu ya maxicepi maxicep yapan kuruldugu günden bu güne getiren symbian alt menüye alınmış alın susun der gibi maxicep benim için bitmiştir üyeligimi silin lütfen

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bu konuda yanındayım Serdar :) bunu şimdi yapmanın bir anlamı yoktu hala en çok ziyaretçi ve üyenin ziyaret ettigi bölümü bir an da küçülttünüz olmadı bu bence :(

• Beğen
achambo

achambo

Üye
kısaca symbian artık bitti anasayfada göze batmasın diye sonuna kadar küçülttük.

nasıl bir saçmalıktır bu ya farklı sürümleri var diye dev bir bölüm minnacık bırakılır mı nasıl bir rezalettir bu? Androidin bölümleri anasayfada, wp bölümleri ana sayfada, iphone bölümleri ana sayfada. Bir allahın kulunun uğramadığı bada bölümleri anasayfada, forumun en çok ziyaret edilen bölümlerinden olan symbian bölümleri hepten alt forum yapılmış.

tebrik ettim böyle devam edin.

- - - Eklendi - - -

modifikasyon bölümlerini unutmuşsunuz çok sırıtıyor aşağıda. Hazır başlamışken onları da bir alt forum yapın.

aynen katılıyorum nedir bu ya olmaz

• Beğen
smh60

smh60

Üye
:angry:bu hiçte güzel olmadı

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
açıkçası eski hali daha güzeldi.prime'a katılıyorum..

• Beğen
Seglopsi

Seglopsi

Üye
maxicepi 7610dan beri takip eden biri olarak maxicepi symbian ile tanıdık. Eski hali bile yetersiz iken (s40 ve s30) bu şekilde olması da üzücü bir durum olmuş.

• Beğen
achambo

achambo

Üye
Ben hemen genel– yazılım destek– cihaz destek–ve oyun bölümünü yeni sekmede açarım ardından hemen altında sistem modifikasyonu açardım böyle çok kötü olmuş gerçekten düzenleme yapılacaksa diğer bölümlere de yapılsın ama hiç yapışmasın BENCE...

aynen dediğin gibiydim şimdi symbian bölümünü aradım bulunca da şok oldum symbiana da nokiadan sonra maxicep de bunu yapıyosa telefonları komple bitirin gibi oldu

- - - Eklendi - - -

sinir olduğum sahne:(

• Beğen

burakkk97

Üye
:kotu:

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
...

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Symbian zaten yok ediliyorken birde Maxicepde yok etmeye çalışıyormuş gibi bir his var içimde.

Açıkçası böyle daha düzenli olmuş ama aynı zamandada;

zamanında Maxicep'i ünlendiren bölümün kullanıcılarına hakaret gibi olmuş.

Tek s60v5 değil bütün Symbian sistemlerini.

Üstelik burada baya bi saçmalık var.

S60v5 ile Symbian^3 farklı sistemler.Kullanıldıkları telefonlar farklı kodları farklı.

S40 da Symbian "klasörünün" içine tıkılsında tam olsun bari (!)

...

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
:dry: :kotu:

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Şu forum buglarıda hep peşimden geliyor. :zzz:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Eğer yenilik ve düzenleme yapılıyosa bütün bölümlerde olmalı çoğunlukta olan symbian kullanıcılarına haksızlık

• Beğen

Üst Alt