Gerçekten tebrik ediyorum şu 23 Nisab geçsin bunu satın alacağım...

Aaa benim adım da yazıyor.
Çok teşekkür ederim Emre Bey.
Küçücük de olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana.
Başarılı oyun ve uygulamalarınızın devam etmesini diliyor, gelecek güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu arada mağazadaki zaten 1.4.0 değilmiydi, bunun 1.5.0 olması gerekmiyor mu![]()

Güncelleme hayırlı olsun.
Vizelerinizden sonra yeni uygulamalarınızı bekleyeceğiz.
Başarılar diliyorum.
Teşekkürler.başarılar arkadaşım düşüncenizde yada çalışmalarınızda hani kapsamlı bi rehber uygulaması varmı hani sıcak bakmıştınız.
Aklımda, Yapılacak, hatta sunacağım herkese istekleri alacağım.Neden ücretli ya =/
Anlatn?
Tamam emek verdiniz emeğinize sağlk ama ben öyle çok çok satacağini sanmiyorum, yarin öbür gün daha iyisi cikar yada baskasi yapar bunu almaz kimse...
Yinede emeklerinize sağlik, bu benim düşüncem...
bende az çok bilirim kodlama işlerini o yüzden bunu anlatmaniza gerek yok ne kadar zor olduğunu nelerin lazim olduğunu kimler ile irtibata geçildiğini bilirim...
Dediğimin arkasindayim hala...
Başarilar![]()
bende az çok bilirim kodlama işlerini o yüzden bunu anlatmaniza gerek yok ne kadar zor olduğunu nelerin lazim olduğunu kimler ile irtibata geçildiğini bilirim...
Dediğimin arkasindayim hala...
Başarilar![]()
Tam ben yazacaktım ki senin yorumu gördüm Özgür, ağzına sağlık bize söyleyecek bir şey kalmamış.
Emre Atalay arkadaşımızın hazırladığı oyun gayet başarılı ve güzel.
Her güncellemeyle daha da iyiye gidiyor.
2 TL gibi bir fiyat da verdiği emek karşısında çok makul bir fiyat.
Beleşçi zihniyeti bir yana bırakalım artık.
Kendimizi uygulama/oyun geliştirenlerin yerine koyalım.
Oturup günlerce emek vereceksiniz, enerji harcayacaksınız.
En azından bunların devamı için sembolik de olsa bir ücret olmasında sakınca yok bence.
Üstelik geliştirici hesabı sahibi olmak için de belli bir miktar para yatırıyorsunuz Microsoft'a.
Ha ücretsiz sunulabilir mi, elbette.
Ama havadan kendiliğinden düşmemiş, emek harcanmış bir şeye makul bir fiyat verdiği için de kimseyi yadırgamamak gerekir.
Dediğinizin arkasındaysanız siz daha iyilerini yapın.

Tam ben yazacaktım ki senin yorumu gördüm Özgür, ağzına sağlık bize söyleyecek bir şey kalmamış.
Emre kardeşim senin de eline, emeğine sağlık, paylaşımlarının devamını dilerim.
Şirketler de yazılımcılara para vermesin o zaman.elbet biri gelir daha iyisini yapar nasılsa.
bu düşünce çok yanlış

Cok tesekkur ederim, inşallah yakinda bir kac uygulamaya da baslayacagim.
- - - Eklendi - - -
Katiliyorum ki ben ucretsiz versiyon cikararak da alamayanlar icin firsat yaratiyorken, bu yorumlari aliyorum.Kullanicilarin pişti uygulmalarima yazdigi yorumlari Storeda bir takip edin, ortalamam hangi puanlamalar yuzunden dusuyor.![]()