PİŞTİ v1.4 Güncellemesini Yollandı, Yakında Store'da

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben almayı düşünüyorum ücretli versiyonu.Şimdi alacağım ama oyuna kart atarken efekt ekleyenilme imkanın var mı?

:) Bunu bir sonraki güncellemede yapacağım ancak kısa sürmeyecek maalesef. O yüzden bir tarih vermek istemiyorum. Ancak tekrar söylüyorum bir sonraki güncellemede sıra animasyonun :)

IVI-Elia

Üye
:) Bunu bir sonraki güncellemede yapacağım ancak kısa sürmeyecek maalesef. O yüzden bir tarih vermek istemiyorum. Ancak tekrar söylüyorum bir sonraki güncellemede sıra animasyonun :)

Peki teşekkürler oyununuzun. arkasında durduğunuzdan alıyorum oyunu.Şuan kredi kartıyla ilg.bir sıkıntı var yeni Cut Yhe Rope'u alırken onu da alacağımm

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkürler oyununuzun. arkasında durduğunuzdan alıyorum oyunu.Şuan kredi kartıyla ilg.bir sıkıntı var yeni Cut Yhe Rope'u alırken onu da alacağımm

Umarım beğenirsiniz :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Peki şöyle sorayım, neden haftalarımı alan bir uygulamayı ücretsiz yapmam gerekiyor?

WhatsApp, viber, skype, weather uygulamari, oyunlar, ve hemen hemen kullandigimiz butun uygulamalardada emek var?
ama en cok kullandiklarimiz bedava? Tamam emek var biliyorum gunlerce oturup calistiniz onuda biliyorum, evet goktende gelmedi bu kodlar ve uygulama ama gunumuzde milyonlarca kullanicisi olan uygulamalar ucretsiz ve reklamsizken 'ben' kalkip buna para vermem bunu demek istedim siz cevabimi saptirdiniz...

Tamam, belki siz ile bu saydigim uygulamalarin yapimcilari farkli olabilirsiniz ama bu yine bisey degistirmez 'bence'...

- - - Eklendi - - -

Emre Atalay arkadaşımızın hazırladığı oyun gayet başarılı ve güzel.
Her güncellemeyle daha da iyiye gidiyor.
2 TL gibi bir fiyat da verdiği emek karşısında çok makul bir fiyat.
Beleşçi zihniyeti bir yana bırakalım artık.
Kendimizi uygulama/oyun geliştirenlerin yerine koyalım.
Oturup günlerce emek vereceksiniz, enerji harcayacaksınız.
En azından bunların devamı için sembolik de olsa bir ücret olmasında sakınca yok bence.
Üstelik geliştirici hesabı sahibi olmak için de belli bir miktar para yatırıyorsunuz Microsoft'a.
Ha ücretsiz sunulabilir mi, elbette.
Ama havadan kendiliğinden düşmemiş, emek harcanmış bir şeye makul bir fiyat verdiği için de kimseyi yadırgamamak gerekir.

Dediğinizin arkasındaysanız siz daha iyilerini yapın.

Sizde saptirdiniz dedigimi hadi kontor ile gitse herneyse tamam gitsin ama ben oynamak istiyorum ama kredi kartim yok? ne olacak?
mahrum kaliyorum o zaman...
Tamam bu belki beni sorunum olur, ama uygulamayi almadigim daha dogrusu 'alamadigim' icin arkadasada sorun olur...
Fikirlerimi soyledim bu kadar yuklenmenize gerek yok yani :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorun yok gencler. Frekanslar tutmayınca birbirinizi anlayamamış veya yanlış anlamışsınız.

Ayrıca dediginiz gibi mobil ödeme sisteminin aktif olması cok önemli fakat bunun birden fazla yasal prosedürü oldugu icin şimdilik yok. Bazı ülkelerde anlaşma yapılan operatörler uzerinden mobil odeme imkani saglanmiş durumda bu da microsoftun bu konuda hem sistem olarak hem de strateji olarak uygun oldugunu gosteriyor. Umarım bizim ulkemizde de bu imkan saglanir.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

WhatsApp, viber, skype, weather uygulamari, oyunlar, ve hemen hemen kullandigimiz butun uygulamalardada emek var?
ama en cok kullandiklarimiz bedava? Tamam emek var biliyorum gunlerce oturup calistiniz onuda biliyorum, evet goktende gelmedi bu kodlar ve uygulama ama gunumuzde milyonlarca kullanicisi olan uygulamalar ucretsiz ve reklamsizken 'ben' kalkip buna para vermem bunu demek istedim siz cevabimi saptirdiniz...

Tamam, belki siz ile bu saydigim uygulamalarin yapimcilari farkli olabilirsiniz ama bu yine bisey degistirmez 'bence'...

- - - Eklendi - - -

Sizde saptirdiniz dedigimi hadi kontor ile gitse herneyse tamam gitsin ama ben oynamak istiyorum ama kredi kartim yok? ne olacak?
mahrum kaliyorum o zaman...
Tamam bu belki beni sorunum olur, ama uygulamayi almadigim daha dogrusu 'alamadigim' icin arkadasada sorun olur...
Fikirlerimi soyledim bu kadar yuklenmenize gerek yok yani :oke:

Estagfurullah ben size yuklenmedim, anlaşamadik sadece. Saydiginiz şirketler sadece isimden milyonlar kazaniyorlar, haklisiniz bu sizin icin bir şey ifade etmiyor sonucta o ucretsiz ancak şu var ki bu benim meslegim. O uygulamayi yazan da benim gibi insan, insanlar ve onlar şirketlerinden maaş aliyorlar. Ben freelance uygulama yaziyorum. Maaşim yok. Anlatimimin altina da yazmiştim ayrica ucretsiz surumu de var onu deneyin diye. Caniniz sagolsun.

Üst Alt