Mesut Aktaş
Co-Admin
Qfs Uploader [Duyuru]
Önce Söyleyim Daha Bir Simgesi Bile Yok
Bir Haftadır Neti Alt Üst Ettim Ve Edindiğim Bilgiler İle Yapabildim 
Örneği Neredeyse Yok Denecek Kadar Az Çünkü Birçok Uploader Projesi Ya Resim Ekliyor Yada Metin Eklettiriyor, Bu İse Data(Resim, Küçük Boyutlu Video( Denemedim
), Vs Birçok Sitenin Desteklediği Format) Eklettirebilmekte. Ve Sitenin Yanıtı JSON Olarak Vermekte Ama Ben QJSON Kullanmaktan Vazgeçtim Ve Daha Farklı Bir Çalışma İle Siteden Gelen Yanıtı Aldırmayı Başardım 
Kolay Diyenler Olursa Yazılanları Nette Arayabilirler
Şunu da Söyleyim Resimde Gözüken İki Büyük Alan Text(Metin) Alanlarıdır, Bu Sadece Bana Özel Bir Sürümü Olduğu Size Böyle Gelmeyecek
Eğer akinorta Kabul Ederse Bir Arayüz Yapmasını İstedim 
Deneme Yapmak Ve Siteden Gelen Yanıtı Görmek İçin Yeterli Bir Arayüz
Berbat Olduğunu Duyar Gibiyim
Şuanlık Amacını Görüyor, Yakında Arayüzü, Performansını Arttırmayı Yapıp Seçenekli Nokia Store(Ovi) Vermeyi Düşünüyorum Eğer Qfs Sahibi İle Bir Sorunum Çıkmaz İse, Gerçi Kendisi Symbian Sistemine Gelmesi İçin Bana Birçok Tavsiye Ve Bilgi Vermişti..
Şimdide Teşekkür Bölümü;
akinorta
fatih54102
Kendilerine Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Çok Yardımcı Oldular...
Bir Haftadır Neti Alt Üst Ettim Ve Edindiğim Bilgiler İle Yapabildim 
Örneği Neredeyse Yok Denecek Kadar Az Çünkü Birçok Uploader Projesi Ya Resim Ekliyor Yada Metin Eklettiriyor, Bu İse Data(Resim, Küçük Boyutlu Video( Denemedim
), Vs Birçok Sitenin Desteklediği Format) Eklettirebilmekte. Ve Sitenin Yanıtı JSON Olarak Vermekte Ama Ben QJSON Kullanmaktan Vazgeçtim Ve Daha Farklı Bir Çalışma İle Siteden Gelen Yanıtı Aldırmayı Başardım 
Kolay Diyenler Olursa Yazılanları Nette Arayabilirler
Şunu da Söyleyim Resimde Gözüken İki Büyük Alan Text(Metin) Alanlarıdır, Bu Sadece Bana Özel Bir Sürümü Olduğu Size Böyle Gelmeyecek
Eğer akinorta Kabul Ederse Bir Arayüz Yapmasını İstedim 
Deneme Yapmak Ve Siteden Gelen Yanıtı Görmek İçin Yeterli Bir Arayüz

Berbat Olduğunu Duyar Gibiyim

Şuanlık Amacını Görüyor, Yakında Arayüzü, Performansını Arttırmayı Yapıp Seçenekli Nokia Store(Ovi) Vermeyi Düşünüyorum Eğer Qfs Sahibi İle Bir Sorunum Çıkmaz İse, Gerçi Kendisi Symbian Sistemine Gelmesi İçin Bana Birçok Tavsiye Ve Bilgi Vermişti..
Şimdide Teşekkür Bölümü;
akinorta
fatih54102
Kendilerine Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Çok Yardımcı Oldular...