Qfs Uploader [Duyuru]

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
    Konu Sahibi
Qfs Uploader [Duyuru]
Önce Söyleyim Daha Bir Simgesi Bile Yok :D Bir Haftadır Neti Alt Üst Ettim Ve Edindiğim Bilgiler İle Yapabildim :)
Örneği Neredeyse Yok Denecek Kadar Az Çünkü Birçok Uploader Projesi Ya Resim Ekliyor Yada Metin Eklettiriyor, Bu İse Data(Resim, Küçük Boyutlu Video( Denemedim :D ), Vs Birçok Sitenin Desteklediği Format) Eklettirebilmekte. Ve Sitenin Yanıtı JSON Olarak Vermekte Ama Ben QJSON Kullanmaktan Vazgeçtim Ve Daha Farklı Bir Çalışma İle Siteden Gelen Yanıtı Aldırmayı Başardım :)
Kolay Diyenler Olursa Yazılanları Nette Arayabilirler :) Şunu da Söyleyim Resimde Gözüken İki Büyük Alan Text(Metin) Alanlarıdır, Bu Sadece Bana Özel Bir Sürümü Olduğu Size Böyle Gelmeyecek :) Eğer akinorta Kabul Ederse Bir Arayüz Yapmasını İstedim :)

Deneme Yapmak Ve Siteden Gelen Yanıtı Görmek İçin Yeterli Bir Arayüz :)

Berbat Olduğunu Duyar Gibiyim :D
Şuanlık Amacını Görüyor, Yakında Arayüzü, Performansını Arttırmayı Yapıp Seçenekli Nokia Store(Ovi) Vermeyi Düşünüyorum Eğer Qfs Sahibi İle Bir Sorunum Çıkmaz İse, Gerçi Kendisi Symbian Sistemine Gelmesi İçin Bana Birçok Tavsiye Ve Bilgi Vermişti..

Şimdide Teşekkür Bölümü;
akinorta
fatih54102

Kendilerine Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Çok Yardımcı Oldular...

akinorta

Üye
Projende başarılar dilerim. Arayüzü qml ile tasarlayabilirim istersen. Şimdiden iyi bir iş çıkardın ve örneği az olan bir uygulama yaptın. Seni tebrik ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
    Konu Sahibi
Projende başarılar dilerim. Arayüzü qml ile tasarlayabilirim istersen. Şimdiden iyi bir iş çıkardın ve örneği az olan bir uygulama yaptın. Seni tebrik ediyorum...

Teşekkür Ediyorum :)
QML Arayüz Olsa Çok İyi Olurdu Ama Ui Form Arayüzü Eklemiştim Uygulamaya, QML ye Geçersem Kodlarımı Değiştirmem Gerekecek :) Form Tasarlayabilirsen Dosyayı Yollayabilirim :)

fatih54102

fatih54102

Üye
Önce Söyleyim Daha Bir Simgesi Bile Yok :D Bir Haftadır Neti Alt Üst Ettim Ve Edindiğim Bilgiler İle Yapabildim :)
Örneği Neredeyse Yok Denecek Kadar Az Çünkü Birçok Uploader Projesi Ya Resim Ekliyor Yada Metin Eklettiriyor, Bu İse Data(Resim, Küçük Boyutlu Video( Denemedim :D ), Vs Birçok Sitenin Desteklediği Format) Eklettirebilmekte. Ve Sitenin Yanıtı JSON Olarak Vermekte Ama Ben QJSON Kullanmaktan Vazgeçtim Ve Daha Farklı Bir Çalışma İle Siteden Gelen Yanıtı Aldırmayı Başardım :)
Kolay Diyenler Olursa Yazılanları Nette Arayabilirler :) Şunu da Söyleyim Resimde Gözüken İki Büyük Alan Text(Metin) Alanlarıdır, Bu Sadece Bana Özel Bir Sürümü Olduğu Size Böyle Gelmeyecek :) Eğer akinorta Kabul Ederse Bir Arayüz Yapmasını İstedim :)

Deneme Yapmak Ve Siteden Gelen Yanıtı Görmek İçin Yeterli Bir Arayüz :)

Berbat Olduğunu Duyar Gibiyim :D
Şuanlık Amacını Görüyor, Yakında Arayüzü, Performansını Arttırmayı Yapıp Seçenekli Nokia Store(Ovi) Vermeyi Düşünüyorum Eğer Qfs Sahibi İle Bir Sorunum Çıkmaz İse, Gerçi Kendisi Symbian Sistemine Gelmesi İçin Bana Birçok Tavsiye Ve Bilgi Vermişti..

Şimdide Teşekkür Bölümü;
akinorta
fatih54102

Kendilerine Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Çok Yardımcı Oldular...

tebrikler ugrasmis yapmissin.response u da parse edip goster arayuze(json ise json parser lar var dedigin gibi ama gerek yok direk split mid gibi fonksiyonlarla halledebilirsin) suan hic denemedim belki de bunlari yapmissindir.

• Beğen

akinorta

Üye
Ui tasarımdan fazla bir şey bekleme. Masaüstü uygulamalarda kullanılıyor genellikle o arayüz.

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
    Konu Sahibi
tebrikler ugrasmis yapmissin.response u da parse edip goster arayuze(json ise json parser lar var dedigin gibi ama gerek yok direk split mid gibi fonksiyonlarla halledebilirsin) suan hic denemedim belki de bunlari yapmissindir.

Malesef Dediklerini Yapmadım Çünkü Zamanımın Çoğunu Reply Geçirdi :)
Json Olayına Hiç Girmedim Çünkü Çok Karışıktı, O Yüzden İkinci Dediğini Araştırıp Yapmaya Çalışacağım :)

Ui tasarımdan fazla bir şey bekleme. Masaüstü uygulamalarda kullanılıyor genellikle o arayüz.

QML İçinde Qt C++ Kodlarını Kullanmayı Gördüm Birazda Anladım Gibi Ama Şuanlık Eklemek İstediğim Farklı Şeyler Olduğu İçin Mecburen Form Arayüzünde Kaldım :) Biterse İşlerim Onu Ekleyebilirim..

PYTHONs

Üye
:tşk:

fatih54102

fatih54102

Üye
bu arada qml ile ugrasmamak icin normal ui uzerinde qt animation framework kullanabilirsin.video larini izle

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bence bu arayüz gayet iyi önemli olan işlevselliği ve bunu gayet de başarıyor gibi gördüm.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
    Konu Sahibi

Teşekkürler..

bu arada qml ile ugrasmamak icin normal ui uzerinde qt animation framework kullanabilirsin.video larini izle

Dediğine Biraz Baktım Ama Ona Uğraşamam Artık Vaktim Kısalmaya Başladı :)

bence bu arayüz gayet iyi önemli olan işlevselliği ve bunu gayet de başarıyor gibi gördüm.

Evet İşlevini Çok İyi Yerine Getiriyor Ama Birazda Kullanıcı Arayüzü Düzgün Olsun İstemiştim :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tabiki daha güzel olursa daha iyi olur.ama bu hali de gayet çekici :)

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bilgisayar için vardı symbian için sen yap :) gerekli bir şeydi bana da lazım ama bunu mediafireye çevirsen muhteşem olur

arslanla

arslanla

Üye
mediafire için yapsan daha iyi olur...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
    Konu Sahibi
tabiki daha güzel olursa daha iyi olur.ama bu hali de gayet çekici :)

:)

Bilgisayar için vardı symbian için sen yap :) gerekli bir şeydi bana da lazım ama bunu mediafireye çevirsen muhteşem olur

mediafire için yapsan daha iyi olur...

Şimdilik İlk Kez QT İçinde İnternet Olayına Girdim O Yüzden Ona Bakma Şansım Olmadı Ama Zannediyorum Onların Apisi Vardır O Şekilde Yapılabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
mediafire yapsan çok daha süper olur ama emeğne sağlık

achambo

achambo

Üye
güzel olmuş resimlerden görüdüğüme göre arayüzü de kötü değil

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Simdiden emegine saglik. Tesekkurler.

• Beğen

akinorta

Üye
mediafire'ın api si var onu kullanırsan sana büyük fayda sağlar. Çok çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Meşgul olmasam şu an yapacağım ilk iş mediafire uploader

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714, Mesut Aktaş ve noss_bar
Takipçi Satın Al

Üst Alt