Karşınızda Samsung'un en büyük ekranlı akıllı telefonu : Galaxy Mega 6.3

Sponsorlu Bağlantılar

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Büyük ekran sevenler için tasarlanmış bir telefon herhalde. Ama note2 gibi bir telefon var iken bu telefona talep gelmez diye düşünüyorum.Ekran gibi donanımı da yüksek seviye de tutsalarmış belki diyebilirdim.

cilginn

Üye
Bu Telefonun sahibisin. Kalabalık bir ortamda Telefon çaldı. Telefonu, cebine sığmadığı için çantadan çıkartıp alo dedin. İnsanların o anki sana garib garib baktıklarını gözümde canlandırıyorum.:)
Benim böyle bir telefonum olsa, bulutut kulaklık ile konuşurdum heralde.

..maHsun..

Üye
    Konu Sahibi
Bu Telefonun sahibisin. Kalabalık bir ortamda Telefon çaldı. Telefonu, cebine sığmadığı için çantadan çıkartıp alo dedin. İnsanların o anki sana garib garib baktıklarını gözümde canlandırıyorum.:)
Benim böyle bir telefonum olsa, bulutut kulaklık ile konuşurdum heralde.

cebe sığmadığı kanatine nereden vardın ?

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Bu telefona özel bi kot pantolon falan yapılmalı yoksa cebe sığmaz :kop:

PriZm

PriZm

Üye
Denemeden konuşmak en saçma şey bence.

Note 2 gayet güzel ceplere sığıyor.Tek elle de kullanılabiliyor.Tabi bu nasıl bir elinizin olduğuna bağlı.

Buğra

Buğra

Admin
biri büyük telefon mu dedi?

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye

Note 2 gayet güzel ceplere sığıyor.Tek elle de kullanılabiliyor.Tabi bu nasıl bir elinizin olduğuna bağlı.

doğru ceplere sığıyor ama tek elle kullanmak sıkıntı :evet: ama olsun sonuçta bence büyük olması daha iyi :)

s4,note 3 benzeri bir donanımla gelseydi note 3 vs mega 6.3 derdim :)

- - - Eklendi - - -

biri büyük telefon mu dedi?

hay WT^?

Artles

Artles

Üye

Bazı kotlarımda cebimdeyken oturamıyorum, telefonu elimde tutmak zorunda kalıyorum. Tahminende bu yeni telde sığma problemi çok daha fazla olucak. Ondan dolayı öyle dedim

..maHsun..

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
Bende dik merdivenleri pantolon cebindeyken çıkmak haricinde sorun olmuyor

avcitalip

avcitalip

Üye
note 2'sinden şikayetçi olan varsa s3'le takas edilir üzerine para verilir :ehe

Artles

Artles

Üye
cebe sığacağnı düşünüyorum param olsaydı alıp Senin için test ederdim

Kardeşim giydiğin kıyafete göre değişiklik gösterebilir bu. Asıl soru sen bu telefon cebindeyken rahat hareket edebilicek misin? Ben şahsen dediğim gibi çoğu zaman bi yere oturduğumda telefon cebimde olmaz, olmuyor yani kasıyorum :D

@avcitalip onun yerine o sığmayan kotu atarım daha mantıklı :pro: :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
Kardeşim giydiğin kıyafete göre değişiklik gösterebilir bu. Asıl soru sen bu telefon cebindeyken rahat hareket edebilicek misin? Ben şahsen dediğim gibi çoğu zaman bi yere oturduğumda telefon cebimde olmaz, olmuyor yani kasıyorum :D

:ehe

..maHsun..

Üye
    Konu Sahibi

Evet otururken sıkıntı çıkaracaktır ama fazla şikayet etmeyin zira benim gibi büyük Ekran seven milyonlarca kişi var

comando_legend

comando_legend

Üye
5" lik Xperia Z telefonuma büyük diyenler bunu görse benden özür dilerler.

Artles

Artles

Üye
Evet otururken sıkıntı çıkaracaktır ama fazla şikayet etmeyin zira benim gibi büyük Ekran seven milyonlarca kişi var

Kendi firkimi beyan etmiştim ben zaten bu kadar büyük ekran sevmeyen de milyonlarca kişi var yalnız

cilginn

Üye
cebe sığmadığı kanatine nereden vardın ?

Benim 4.7 inçlik telefon cebe anca sığıyor. Mağaza reonlarında duran 5.5 inçlik note 2 leride gözümde canlandırınca, yok yok kesinlikle sığmaz. Tabi telefona özel büyük cebli kıyafet alırsan bilmem. Belki ozaman sığar.

Üst Alt