Öğrenciye yerleştirme ! sınavı

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenciye yerleştirme ! sınavı
Bütün arkadaşlara selam olsun. Ülkemizde ki lanet sınav sistemi yüzünden 6-7 aydır forumdan uzağım. yaz tatilinde ki maxicep tayfasından tanıdık var mı acaba bi sohbet edeydik. olmayan da olur tanışırız :d:

Legendary.

Legendary.

Üye
:gul:

:anlas:

Legendary.

Legendary.

Üye
:dover: Merhabaaa :D Mobilim :zzz: İsim,yaş kaç acabaa :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
İsmim mahir öss öğrencisiyim yaşı sen anla :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Memnun oldum :pro: Ben Mert :ehe LYSye gircem Veee bu gün 18 oldum :gul:

Emreyd04

Üye
onbaşı :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Metin137

Metin137

Üye
slm :D

Türe

Türe

Üye
Ooo tertip hosgeldin :D

Metin137

Metin137

Üye
başlıktada söylediğin gibi öğrenciye resmen ... Neyse bende bir sonraki sene sınava giricem

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi

Nabıyon bea kaç vakittir konuşmuyoruz :D

nabayım ya sınavlar işte türkiyede 100 000 . yim :D bak şımdı yatmam lazım yarın dershane var bu arada birşey sorayım da yatayım galaxy s3 almayı düşünüyorum ama yurt dışı imei numarasından dolayı sorunlar oluyormuş dıye okudum alacağım adam da ımeısını atarım ben dedı sorun çıkarsa getir dedi ama internette biraz araştırma yaptıkdan sonra kafamda ? işareti oluştu alsam mı almasam mı diye. fiyatı da uygun tam bütçeme göre .

codblackops2

codblackops2

Üye
ooo reyiz hoşgeldin sefalar getirdin :alkis

Türe

Türe

Üye

nabayım ya sınavlar işte türkiyede 100 000 . yim :D bak şımdı yatmam lazım yarın dershane var bu arada birşey sorayım da yatayım galaxy s3 almayı düşünüyorum ama yurt dışı imei numarasından dolayı sorunlar oluyormuş dıye okudum alacağım adam da ımeısını atarım ben dedı sorun çıkarsa getir dedi ama internette biraz araştırma yaptıkdan sonra kafamda ? işareti oluştu alsam mı almasam mı diye. fiyatı da uygun tam bütçeme göre .

Imei yi yedeklersen sıkıntı olmuyordu sanirsam reiz ama forumda yine de bir konu acsan iyi olur

ümran

Üye
ben 7 yıldır burdaym :D