Htc One Xperia Z den sonra çıktığı için özellikleri biraz daha üstün ama Xperia Z nin tasarımına kimse bişey diyemez. Z nin özellikleri de hiç yabana atılcak değil hani. 2 gb ram kaç telefonda var şuan.
O kadar çağ aciyo ki 450 MB bos RAM kaliyo cihazda uygulamalara girmeden
Iki cihaz da hd çözünürlük yüzünden oyunlarda fps kaybı yapıyor. Ama One ' ın yazılımsal yenilik sayısı hem fazla hem de çağ açacak şeyler.
O kadar çağ aciyo ki 450 MB bos RAM kaliyo cihazda uygulamalara girmeden

Ama saniyomusun ki 3 kati ram kalan nexus 4 den veya 450 den daha çok kalacagina emin olduğum s4 den daha çok is yapicak
Ne kadar kaldığının bir önemi yok vesselam. Sen o kalan ile istediğin herşeyi yapıyorsan demek ki sıkıntı yoktur. Ben çoğu zaman 100 mb ram ile kullanıyorum cihazı. Gayette hızlı. Görünen her zaman doğru olmaz. Önyargılardan arinalim.![]()
Ama saniyomusun ki 3 kati ram kalan nexus 4 den veya 450 den daha çok kalacagina emin olduğum s4 den daha çok is yapicak
Anlatamıyorum ki arkadaş. Sen nasıl biliyorsan devam et.
RAM kullanimi androidin en büyük sorunu degilmi? Bende 450 RAM kaliyo HTC one da öyle bu yeni cihazin birşeyler koymasi arttirmasi gerekmiyo mu sence? Sense de çirkin kesmiş blinkfeed Rami somuruyo adreno 320 nexus 4 had ekranda kotu performans veriyodu hd de daha az performans vericek ve HTC geliştirici sitelerini ucuruyo bununda bil
O yazdigi miktar hesaplara senkronizasyona girilmemis hali. birkaç hesap ekledin mi RAM kullanimi daha fazla olucak ondan sonra yepyeni cihaza ROM aramaya basliycaksin aospli romlara yonelceksin ve sağlam bir ROM desteğinde olmuycak htc sayesinde
Ne zamandır yapıyo zaten Htc bunu. 450 mb neye yetmiyor acaba diye sorgularim. Ayni anda iki oyun mu oynuyoruz da lazim oluyor ?? 100-200 kalsa haklısın ona lafım yok.
O yazdigi miktar hesaplara senkronizasyona girilmemis hali. birkaç hesap ekledin mi RAM kullanimi daha fazla olucak ondan sonra yepyeni cihaza ROM aramaya basliycaksin aospli romlara yonelceksin ve sağlam bir ROM desteğinde olmuycak htc sayesinde
Dostum yeni cıkan telefonlar hep donanım. Artık cıkarılıcak donanım kalmadı şu saaten sonra cıkarsa ne olcak oyunları zaten 2010 model telefonlardada oynuyorsun Androidde Xperia Z derim hem su gecirmez hem sony daha ne olsunki Kamera desen hepsinden iyi (I phone 5) de bile sony lens tercih ediliyor. Mesala ben Neo v Kullanıyorm halen oynamadıgım oyun yok yani donanım donanım ne yapacaksınız saniyeler yarişiyor olsa ne olcak Xperia Z al kafan rahat olsun.