PİŞTİ Güncellemesi için Arka Plan Müziği, Kart Destesi ve Arka Plan Resmi Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
PİŞTİ Güncellemesi için Arka Plan Müziği, Kart Destesi ve Arka Plan Resmi Önerisi
Merhaba,

Daha önceden de belirttiğim gibi 2TL ücretli olan Pişti'ye oyun arka plan müziği, oyun arka plan resmi ve kart destesi seçenekleri getireceğim. Bu 3 seçenek hakkında önerisi olan, kart destesi resimleri bulunan, ekstra şu gibi seçenekler de olabilir diyenleri dinlemek istiyorum :)

Teşekkürler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok güzel bir konu.
Hemen araştırıp dönüş yapıyorum ;)

mühendis_bey

Üye
Çok fazla oyun oynayan biri değilim fakat sizin gibi windows phone platformuna uygulama geliştirenleri desteklemek amaçlı olarak fiyatı 5 Tl altında olan uygulamaları kullanmayacak olsamda satın alıyorum. Oyunu kullandım son güncellemedensonra güzel olmuş elinize sağlık.umarım eczane yada taksi gibi uygulamalara da imza atarsınız QUOTE=data5;5986711]Merhaba,

Daha önceden de belirttiğim gibi 2TL ücretli olan Pişti'ye oyun arka plan müziği, oyun arka plan resmi ve kart destesi seçenekleri getireceğim. Bu 3 seçenek hakkında önerisi olan, kart destesi resimleri bulunan, ekstra şu gibi seçenekler de olabilir diyenleri dinlemek istiyorum :)

Teşekkürler.[/QUOTE]

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

• Beğen
Lumia820

Lumia820

Üye
playlist olarak mı bir tane müzik mi ?

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
[/URL] [/IMG]

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ve tabii ki son olarak da bu tip kart oyunları ve zeka oyunlarının vazgeçilmez fon müziği:

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla oyun oynayan biri değilim fakat sizin gibi windows phone platformuna uygulama geliştirenleri desteklemek amaçlı olarak fiyatı 5 Tl altında olan uygulamaları kullanmayacak olsamda satın alıyorum. Oyunu kullandım son güncellemedensonra güzel olmuş elinize sağlık.umarım eczane yada taksi gibi uygulamalara da imza atarsınız QUOTE=data5;5986711]Merhaba,

Teşekkürler.
[/QUOTE]

Düşüncenizden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Sağolun, inşallah uygulama geliştiremeye daha iyi şekilde devam edeceğim.

- - - Eklendi - - -

Özgür Bey sadece şunu söylemek istiyorum, favorimsiniz :)

Kartların bir kısmını önceden işledim ancak şunu söylemek istiyorum. Öncelikle 3 destenin yeteceğini düşünüyorum. Çünkü siz de bilirsiniz ki ne kadar kart o kadar gereksiz hafıza. Bu yüzden oyunda var olan destenin üstüne, sabah hazırladığım, sunmuş olduğunuz resimlerden 4. olan (Snap2objects) olacak. Geriye kalan 1 tanesini de size bırakıyorum :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de kalan son deste şunlardan biri olsun diyorum ve tercihi size bırakıyorum :)

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Peki herhangi bir başka isteginiz var mi peki guncellemede?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çıkarken oyunu kaydedip, bir daha ki sefere kaldığı yerden (skordan) devam etme konulabilir belki :hmmm
Bir de yeni oluşturulacak ayarlar kısmına "oyuncu adı" girme.

Bu arada arka plan müziği seçimimi beğendiğiniz mi?
Oyuna tam uygun diye düşünüyorum.

*Yeni Oyun
*Devam Et
*Ayarlar > Ses ayarları, desen ayarları, oyuncu adı vs.
*Nasıl Oynanır
*Hakkında

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle söyleyeyim, önümüzdeki günlerde ağır vizelerim var :)

Kalınan yerden başlama olayını bir sonraki güncellemede anca yapabilirim, biraz sorun bir iş o :)
Oyuncu ismini ekleyeceğim şu an.

Bu programı yazan benim ancak programın sahibi mi diyeyim, ortakları mı diyeyim bilmiyorum ama aslında 2 kişi daha var:) Müzik 3ümüzün de hastası olduğu bir müzik ancak oyunda ağır kaçar, gerilim müziği bu denildi. Ben de şöyle bir çözüm getirdim, Pişti'nin ilklerinden olduğunuz için Arkaplan için de seçenek koyacağım ve müziğiniz orada olacak :)

Müzik olarak daha çok hafif enstrümantel düşünüyoruz geri kalanları.

Aklınıza başka bir şey geliyor mu?

- - - Eklendi - - -

Yanlız kötü olan bir şey var, son seçtiğiniz kartların çözünürlükleri çok düşük :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu an için başka bir şey gelmiyor.
Güncellenmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden elinize sağlık, ayrıca vizelerde başarılar dilerim.

Bu arada müzik aslında tam olarak gerilim sayılmaz, oynarken nasıl hissettirdiğini bi denemek lazım:)
Neyse daha iyi bir alternatif bulamazsanız Pink Panther'i yine de bir değerlendirin derim.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :)

Aslında anlatamadım sanırım, Pink Panther de olacak zaten seçeneklerde :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkür ederim :)

Aslında anlatamadım sanırım, Pink Panther de olacak zaten seçeneklerde :)

Pink Panther :oley

Bu arada o zaman başka bir deste seçeyim bir saniye geliyorum birazdan :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O zaman şu olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve ardacumhur
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır, hazırlanıyor :)

- - - Eklendi - - -

Bu sırada aklınıza bir şey gelirse iletiniz :)

- - - Eklendi - - -

Beğendiğiniz bir arka plan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt