Galaxy S3 Mini Yurtdışı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini Yurtdışı Yardım
S.a arkadaşlar ıraktan galaxy s3 mini getirtme şansım var 300 350 Tl ye falan bunun çin malı falan olma olasılıgı varmıdır herhangi bir sorun çıkarmı ?

skywalker06

skywalker06

Üye
O kadar ucuza geleceğini sanmam çünkü biri forumda yazmış ace 2 420tl pasaportla 500tlye getiriyimmi diye s3 mini daha pahalı olması lazım yurtdışı fiyatı

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Bende okadar ucuz olmıycagını düşünmüştüm ama sorguladım getirtebilecegim kişiye çin malı falanmı diye hayır orjinal dedi başka varmı görüşü olan ??

muellif

Üye
benim arkadaşım bin liraya note II aldı orjinal. ya ırak ya irandı

- - - Eklendi - - -

s3 mini o fiyata gelebilir zaten şuan 750ye satan yerler bile var

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
benim arkadaşım bin liraya note II aldı orjinal. ya ırak ya irandı

- - - Eklendi - - -

s3 mini o fiyata gelebilir zaten şuan 750ye satan yerler bile var
Çakma çin malı olma ihtimali dışında bana ulaştıgında herhangi bir sorun çıkarmı ?

selamikaplan

Üye
Dubaiden 480 liraya Note 2 alıyorum yarın :) Aldıktan sonra sizlere geri dönüş yaparım :D

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Dubaiden 480 liraya Note 2 alıyorum yarın :) Aldıktan sonra sizlere geri dönüş yaparım :D
Bende burdaki arkadaşlardan yardım bekliyorum çakma olma ihtimalini falan yazarlarsa ve başka yaşayacagım sorunları ona göre güvenerek almayı düşünüyorum :hmmm

Pckopat*

Pckopat*

Üye
Arkadaşlar aynı şekilde android yüklü cihazlar var kore malı vs falan diyorlar ırak irandan gelen tellerde bu tip sıkıntılar cıkıyor ekran kalitesinden anlaşılabiliyor yalnızca örneğin normal sIII tel amoled tipi kaliteli bi ekran ancak y.dışı olanlar tabiricaizse kalitesiz tablet ekranı gibi bu nedenle almadan önce detaylı bir araştırma yapmanızı öneririm ve almanızıda tavsiye etmem !!

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aynı şekilde android yüklü cihazlar var kore malı vs falan diyorlar ırak irandan gelen tellerde bu tip sıkıntılar cıkıyor ekran kalitesinden anlaşılabiliyor yalnızca örneğin normal sIII tel amoled tipi kaliteli bi ekran ancak y.dışı olanlar tabiricaizse kalitesiz tablet ekranı gibi bu nedenle almadan önce detaylı bir araştırma yapmanızı öneririm ve almanızıda tavsiye etmem !!
Yorumun icin teşekkürler varmı başka önerisi olan ?

skywalker06

skywalker06

Üye
o senin dediğin olay çin malı veya taklitlerde oluyor yoksa yurtdışı orjinal cihazla aralarında fark olmuyor türkiyeye yurt dışından getirip satılan grey cihaz çok sadece garantisi geçmiyor türkiyede

Sarangni

Sarangni

Üye
Babam Cezayir almış 280 dolara. 500 TL geliyor kayıt için 100 TL oldu 600. Cihaz ekran oldukça iyi. Uluslar arası garanti demişler ama benim bildiğim Samsung uluslararası garanti kaldırdı.

mertcan01

mertcan01

Üye
Dostum umarim yazim sana yardimci olur. Surekli iraka gidip geliyorum eve oraya ihracat yapiyorum. Ben oradan note2 yi 1100 tl ye aldim ocak ayinca hatta 3 adet aldim orjinal. Samsung duos cift sim li aldim 165 $ a. Yani dedigin cihazlarin o fiyat araliginda olmasi mumkun. Bizim.ulkemizle orasi cok farkli. Duos burada 800 tl idi ben ben 270 tl civarina almis oldum. Bilgin olsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt