HTC Desire C önerir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

stuffalp

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire C önerir misiniz?
Öncelikle herkese iyi forumlar. Belirteyim daha önce hiç Android'li telefon kullanmadım. HTC Desire C almayı düşünüyorum ama bilgim yok bu konuda. Yardımcı olursanız sevinirim. Telefonda en çok Facebook, Twitter, internet ve Running Fred gibi çok detaylı olmayan oyunları oynarım. Bu telefon neyi yapar, neyi yapamaz?

fk555897

fk555897

Üye
O telefonun işlemci hızı biraz düşük. Samsung Galaxy Ace alsan daha iyi performans alabilirsin.

messevim

messevim

Üye
öncelikle bütçenizi söylemelisiniz ki size öneride bulunalım. ama eğer androidi tanımaya yönelik geçiyorsanız bence desire c başlangıç için fena bir tercih sayılmaz. ama hayır ben hazır almışken iyi bir cihaz olsun, yıllarca ihtiyaçlarımı görsün diyorsanız bence başka bir telefona bakabilirsiniz. galaxy ace değilde galaxy ace 2 yi önerebilirim.

stuffalp

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S ve 5800 kullanıyorum. 5800 artık eskidi. Onun yerine alacağım. Günlük kullanım için yetecek bir cihaz yeter iPhone'un yanında. Kasmasın ve üstte dediğim uygulamaları rahatça çalıştırsın yeter. Yan telefon olduğu için pahalı bir şeyler almak istemiyorum.

fk555897

fk555897

Üye
O telefon programları açar ama kullanırken biraz çalışabilir. HTC One V gibi bir telefon alırsan bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

stuffalp

Üye
    Konu Sahibi
Peki HTC marka olarak nasıl? Garanti ya da donanım sorunları oluyor mu? Ve yanlış hatırlamıyorsam, eski/güçsüz cihazlara tüm oyunlar, uygulamalar yüklenmiyormuş. Doğru mu bu? Son olarak Desire C, Android'in son sürümüne sahip mi? Gelecek güncelleştirmeleri kabul edecek mi?

fk555897

fk555897

Üye
HTC Desire C'ye 4.1 Jelly Bean gelecek ama ne kadar performans alınır bilemem donanımı biraz düşük.

zassaz898

zassaz898

Üye
O telefonun işlemci hızı biraz düşük. Samsung Galaxy Ace alsan daha iyi performans alabilirsin.

arkadaş ace demiş ama bende Htc Explorer var andorid 2.3 bende gta vice city bile çalışıyo ace'de temple run bile çalışmıyo bende htc explorer güncelleme almıyacağı için Htc Desire C alıcam. Bence Htc Dışında Tel Alma :oke:

- - - Eklendi - - -

Peki HTC marka olarak nasıl? Garanti ya da donanım sorunları oluyor mu? Ve yanlış hatırlamıyorsam, eski/güçsüz cihazlara tüm oyunlar, uygulamalar yüklenmiyormuş. Doğru mu bu? Son olarak Desire C, Android'in son sürümüne sahip mi? Gelecek güncelleştirmeleri kabul edecek mi?
Htc Çok Kaliteli Bence Samsung gibi saçma bir markanın altında kaldı gerçekten çok dayanıklı çok kez düşürdüm ama hiç çizik yok . // Htc desire c şuan android jelly bean ama sonra yeni bir işletim sistemi çıkarsa almaya bilir .

stuffalp

Üye
    Konu Sahibi
Biraz önce Vatan Bilirsayar'dan 499 TL'ye satın aldım arkadaşlar. Umarım memnun olurum. Yardım eden herkese teşekkürler. :tşk:

stuffalp

Üye
    Konu Sahibi
Çok kurcalayamadım henüz. Şarjını bitirene kadar 2-3 oyun indirdim. 6 saat şarj et, dedi görevli. Onu bekliyorum. Ama ilk izlenimime göre iyi telefon.

baytarma

Üye
dediğin işleri yaparken kasmayacak bir telefon, 6 aydır kullanıyorum; haa bunda daha iyi ama küçük olsun dersen galaxys3 miniyi al,, bu segmentte diğer telefonlara gerek yok

Üst Alt