920 ws s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
paşam yıllardır üyeliğim var forumda; daha senin gibi birisini görmedim. yazdığın cevap tam adam gibi adamın vereceği yanıttı. :oke: teşekkür ederim ....

Estağfurullah, ben teşekkür ederim. :anlas:

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Baştan sona okudum.Kimse konu sahibine birşey söylememiş.Herkes sevdiği sistemi övmüş, ötekini kötülemiş.Şeytan diyor şimdi bu konuya bu tip mesaj yazanları topla şöyle meydanda bir yerde.Al ellerinden o telefonları.Ver ellerine Ericsson gh688'i.Oynayıp dursunlar :d:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
KayraBey

KayraBey

Üye
Gençler bilmez belki.Resim koyayım bari :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, restmod, ~N.A.W.Y~ ve 1 kişi daha
PriZm

PriZm

Üye
Naptın abi ya :d:

• Beğen
Tepkiler: Dede
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Baştan sona okudum.Kimse konu sahibine birşey söylememiş.Herkes sevdiği sistemi övmüş, ötekini kötülemiş.Şeytan diyor şimdi bu konuya bu tip mesaj yazanları topla şöyle meydanda bir yerde.Al ellerinden o telefonları.Ver ellerine sony ericsson gh688'i.Oynayıp dursunlar :d:

paşam yalnız o sony ericson gh688 değil ; Ericson gh688. 1998 de ne para vermiştim bu alete . hey gidi günler hey.....

Kerim.

Kerim.

Üye
bak arkadaşım android kadar virüs alan bi işletim sistemi yoktur bende fazla övünmüyom ama gerçek bu androidler artık güvenilmez bir sistem çok virüs alıyor çoookkkk

Ya valla ordan burdan duydugun laflarla gelip burda konusma.konuscaksanda dogrulugunda emin ol.android tablet ve telefonum var.en az 500 tane program indirdim ve bir kere bile virus cikmadi.bilip bilmeden konusma.fanliga luzum yok
Edit:marketten cinsel icerikli uygulama kurmadigin surece sorun yok

pRime.

pRime.

Üye
Java gitsin haci androidi yavaslatan dalvik degil java. Bide bunun ustune tw filan koyfular mi? Tamam iste talip cm yukle

androidin kendisi java'dan oluştuğu için öyle birşey asla olmayacak.
ayrıca android dalvik vm gereği native çalışmadığı için mutlaka cihaz donanımına fazladan yük bindiriyor.

ayrıca linux kerneli ne kadar yenilenirse yenilensin android bunlardan dolayı hiçbir zaman tam kapasitesine ulaşamayacak. Yüksek donanımla bu açığı kapatıyorlar sadece.

Türe

Türe

Üye
ayrıca android dalvik vm gereği native çalışmadığı için mutlaka cihaz donanımına fazladan yük bindiriyor.

ayrıca linux kerneli ne kadar yenilenirse yenilensin android bunlardan dolayı hiçbir zaman tam kapasitesine ulaşamayacak. Yüksek donanımla bu açığı kapatıyorlar sadece.

Saf androidde 800 mhz yetiyorsa tam kapasiteyi düşünemiyorum

tapatalk

tapatalk

Üye

ben ubuntu touch os veya tizen bekliyorum . bu işletim sistemlerinin amacı pc de ki siteleri basit bir şekilde mobile indirmek ama bu sistemler direk html5 olarak gelicek tam benlik valla

- - - Eklendi - - -

android şu an fazlasıyla hızlı ve bende 450mb boş ram kalıyo. sorun samsung htc gibi firmaların kendi saçma sapan arayüzlerini zaten emulatörle çalışan sisteme eklemeleri yoksa saf android gayet hızlı şuan.

- - - Eklendi - - -

+ olarak chromiumun mobile taşınması var tabi

pRime.

pRime.

Üye

O 800 mhzin islemci modeline ve ram miktarina bakar. Android in 800 mhz islemcili bir cihazda duzgun calistigini gormedim ben.

tapatalk

tapatalk

Üye
PriZm

PriZm

Üye
Android Jelly Bean'dan sonra ciddi anlamda hızlandı.Bende 800 Mhz ile 0 kasma ile çalıştırıyordum.2 Ghz sabit o.c la ise uçuyor zaten.wp,ios falan dinlemiyor :ehe

Türe

Türe

Üye
O 800 mhzin islemci modeline ve ram miktarina bakar. Android in 800 mhz islemcili bir cihazda duzgun calistigini gormedim ben.

Ben underclockla çok sağlıklı sonuçlar aldım.

MrExpert

MrExpert

Üye

Ama s3 gibi bir cihazda denedin Bunu birde 512mb ramli 800mhz bir işlemcisi olan android cihazda Gözlemleyin...

S3 teki Anakart optimizasyonu her cihazda yok malesef :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Android Jelly Bean'dan sonra ciddi anlamda hızlandı.Bende 800 Mhz ile 0 kasma ile çalıştırıyordum.2 Ghz sabit o.c la ise uçuyor zaten.wp,ios falan dinlemiyor :ehe

Bu hangi cihaz? 2ghz i galaxy s ile stabil ve cihazı kızarmadan kullanman mumkun degil.

- - - Eklendi - - -

O hangi cihaz s3 mu?

- - - Eklendi - - -

4 cekirdek kullaniyorsunuz sistemin yavas calisma gibi bir sansi yok.

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
PriZm

PriZm

Üye
800 Mhz Underclock Galaxy S te kasma yapmıyordu

Note 2 de ise 2 Ghz o.c ile uçuyor

Türe

Türe

Üye

Ama s3 gibi bir cihazda denedin Bunu birde 512mb ramli 800mhz bir işlemcisi olan android cihazda Gözlemleyin...

S3 teki Anakart optimizasyonu her cihazda yok malesef :hmmm

512 yetersiz zaten srabil android icin :)

Türe

Türe

Üye
Bu hangi cihaz? 2ghz i galaxy s ile stabil ve cihazı kızarmadan kullanman mumkun degil.

- - - Eklendi - - -

O hangi cihaz s3 mu?

- - - Eklendi - - -

4 cekirdek kullaniyorsunuz sistemin yavas calisma gibi bir sansi yok.
Evet abi s3
Misal intel in telefonu Çift cekirdek 800 mhz. Ama nasil ayarladilarsa zorlandiginda 2000 mhz e cikiyor ve 30.000 civaro puan aliyordu antutudan

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
920 kamerada ekran hassaslıginda daha iyi wp8 kullanıyor ve elbette gelişmesi gerekiyor.bi hevesle aldım ancak telefonumu değiştireceğim...uygulama konusunda tabiiki s3:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt