Lumia mi Note II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

banlanan kişinin neden ceza aldigini ve profil linkini paylaşir misiniz? Muhtemelen o moderatör ben oluyorum. Bakalim neden ceza almiş ve konusu kapatilmiş.

Bani yanlis yazmisim konu kitlenmis sen misin hatirlamiyom tapatalktan girdigim icin okunmamislardan konulara giriyom linki bulmam cok zor

fk555897

fk555897

Üye
NOTE II daha iyi.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Bani yanlis yazmisim konu kitlenmis sen misin hatirlamiyom tapatalktan girdigim icin okunmamislardan konulara giriyom linki bulmam cok zor

benimdir buyuk ihtimalle ve konuyu tekrar okumanizi tavsiye ederim. Hic bir yönetici keyfiyen konu kapatmaz. Yöneticileri töhmet altında bırakıcak mesajlar yazarken biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
tapatalk

tapatalk

Üye

benimdir buyuk ihtimalle ve konuyu tekrar okumanizi tavsiye ederim. Hic bir yönetici keyfiyen konu kapatmaz. Yöneticileri töhmet altında bırakıcak mesajlar yazarken biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Herhangi bi argo yoktu diye hatirliyorum. Androit diyolar dandroid diyolar sıkınti yok

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Herhangi bi argo yoktu diye hatirliyorum. Androit diyolar dandroid diyolar sıkınti yok
forum kuralları açık arkadaşlar argo olması şart degil.ayrıca bahsettigin kelimelerin kullanıldıgı mesajlara müdahele edilmedigini iddia ediyorsan yanılıyorsun.hepsini göremeyiz belki ama gördüklerimizi ve şikayet edilerek bildirilenlere müdahele ediliyor.tabi forumn en zayıf oldugu noktalardan birisi de bu zaten.üyeler bu tür mesajları şikayet etmek yerine kendileri hadlerini bildirmek niyetiyle cevap verince bahsettigimiz sıkıntılar doguyor.şikayet edin ilgilenelim geregini yapmazsak bizi de şikayet edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Takipçi Satın Al

Üst Alt