Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tapatalk yok eskiden varmis ama calismiyor simdi :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Joker

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
|-)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben sadece arama yapmak icin kullaniyotum egatsappi falan da ipoddan kullaniyorum :) off bir lumiam olsa... :züü:

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
selamünaleyküm hayırlı geceler

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aleykumselam :)

m542tf

m542tf

Üye
nasılsınız gençler

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Ben sadece arama yapmak icin kullaniyotum egatsappi falan da ipoddan kullaniyorum :) off bir lumiam olsa... :züü:
şuan tek telefonum iphone gelene kadar 5800'a devam :D aslında bir ipod almayı planlıyorum kardeşim çok özeniyo telefonuma :D iphone alırken onu almayı planlıyordum fakat birden vazgeçip iphone aldım :D ama lumia harbiden çok güzel bir telefon :)

- - - Eklendi - - -

selamünaleyküm hayırlı geceler
aleykümselam hoşgeldin :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

şuan tek telefonum iphone gelene kadar 5800'a devam :D aslında bir ipod almayı planlıyorum kardeşim çok özeniyo telefonuma :D iphone alırken onu almayı planlıyordum fakat birden vazgeçip iphone aldım :D ama lumia harbiden çok güzel bir telefon :)

- - - Eklendi - - -

Ben telefonun sarjini cok onemsiyorum cok muzik dinledigim icin eger telefondan muzik dinlersem sarji hemen bitecek o yuzden bir mp3 calara ihtiyac duyuyorum uzun sure philips kullandim bu yil da ipod aldim iste :)

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye

- - - Eklendi - - -

hoşbuldum eşimde lumia 620 var kullanması çok eğlenceli

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici

Ben telefonun sarjini cok onemsiyorum cok muzik dinledigim icin eger telefondan muzik dinlersem sarji hemen bitecek o yuzden bir mp3 calara ihtiyac duyuyorum uzun sure philips kullandim bu yil da ipod aldim iste :)
aynen şarj önemli :) ipod fiyatları nasıl ? 0 yada 2. el farketmez temiz olsunda :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Selamun Aleyküm tekrardan.Sıcak sıcak konu açtım geldim :kıskıs: Konu nedir? Hemen kaynak yapayım :d:

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici

hoşbuldum eşimde lumia 620 var kullanması çok eğlenceli
Öncelikle yaş olarak büyüksün o yüzden abi diyeyim :) valla mustafa abi lumia kullanmadım hiç ama kullanmayı çok istediğim telefonlardan biri :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Üst Alt