Arkadaşın ne yapıyor telefonla en çok? Onu bilmeden ne önerelim ki ? Oyun uygulama önemli değilse tabi n9. Sırf duruşu için alınır... Zaten nitroid filanda yükleyebilir.. N9 un bir çok oyunu rahatlıkla kaldırdığınıda biliyoruz..

bence hangi cihaz daha iyi durumdaysa onu alsın

Beklentileri neler ona göre 2 cihazda çok farklı kulvarda...

HTC sensation XE donanım olarak daha iyi. RAM biraz düşük ama işlemci 2 çekirdek ve 1.5 GHz, N9'da ki işlemci tek çekirdek ve 1 GHz.
donanımın hakkını verebilen bir cihaz 

talip bu konuları trollük yapmak için mi açıyorsun bilmiyorum ama ben ciddi olduğunu düşünerek cevaplayacağım.
eğer oyun ve uygulama derdiniz varsa n9 yerine androidin hazır geldiği bir cihaz tavsiye ederim.
konuyu açmamı o rica etti 
onu yorumunu beğenen arkadaşa diyeceksinkonuyu açmamı o rica etti
![]()
iyi o zaman sensation xe'yi deneyin. oyun uygulama derdi olup n9 alınmaz. uygulama çok ama öyle popüler uygulamaların çoğunu bulazmazsınız. nitdroid var ama android kurmak için n9 almak bana aşırı saçma geliyor.
nede olsa 1 GB't ram var 1GHZ işlemci var ama overclock yapılabilir 1.3 GHZ falan olabiliyor diye biliyorum daha sonra gpu'su s2'nin mali-400'üne kafa tutar cinsten 
banada öyle geliyor ama arc s'den iyidir diyornede olsa 1 GB't ram var 1GHZ işlemci var ama overclock yapılabilir 1.3 GHZ falan olabiliyor diye biliyorum daha sonra gpu'su s2'nin mali-400'üne kafa tutar cinsten
![]()
işte ben de diyorum ki oyun uygulama oynamak için, android kullanmak için n9 alınmaz. gider hazırını alırsın. bu benim kişisel görüşüm.
işte ben de diyorum ki oyun uygulama oynamak için, android kullanmak için n9 alınmaz. gider hazırını alırsın. bu benim kişisel görüşüm.
oda ayda 1 falan
uygulama desen çoğu şey meego'da var haksız mıyım ? 
oda ayda 1 falan
sende haklısın ama bir kere bile oyun oynadığı yok telefonda,oynadığı en kral oyun asphalt 6 yanioda ayda 1 falan
hangi uygulamayı aradığına bağlı. öyle iphone'daki gibi her internet sitesinin, her yerel servislerin, her popüler hizmetin uygulaması yok. bu konuda ve oyun açısından benim bir şikayetim olmadığı için n9 aldım.
eğer gerekirse android yukler işimi halledip meego ya dönerim diyor