samimi bir arkadaşıma hTC Sensation XE vs Nokia N9 vs herhangi bir X telefonu arıyoruz max 750 TL

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
samimi bir arkadaşıma hTC Sensation XE vs Nokia N9 vs herhangi bir X telefonu arıyoruz max 750 TL
tavsiyelerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Emre MUTAR

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben n9 kullaniyorum oldukca memnunum.

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
n9 daha iyidir

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşın ne yapıyor telefonla en çok? Onu bilmeden ne önerelim ki ? Oyun uygulama önemli değilse tabi n9. Sırf duruşu için alınır... Zaten nitroid filanda yükleyebilir.. N9 un bir çok oyunu rahatlıkla kaldırdığınıda biliyoruz..

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
bence hangi cihaz daha iyi durumdaysa onu al

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Beklentileri neler ona göre 2 cihazda çok farklı kulvarda...

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın ne yapıyor telefonla en çok? Onu bilmeden ne önerelim ki ? Oyun uygulama önemli değilse tabi n9. Sırf duruşu için alınır... Zaten nitroid filanda yükleyebilir.. N9 un bir çok oyunu rahatlıkla kaldırdığınıda biliyoruz..

pek oyun oynamıyor uygulama olarak zaten mağazada hemen hemen işe yarar herşey vardı en son şu anda ne durumda bilemiyorum tabi :evet:

zaten nitroid yükleyecek eğer alırsa çünkü uygulama sorunu var :evet:

- - - Eklendi - - -

bence hangi cihaz daha iyi durumdaysa onu alsın

Ne gibi mesela ? :)

- - - Eklendi - - -

Beklentileri neler ona göre 2 cihazda çok farklı kulvarda...

N9'a android yüklendiğinde hemen hemen aynı kulvarda oluyorlar :)

onun dediği şu bana kamera,ekran,ses gibi iyi multimedia özellikleri iyi olan telefon lazım ona önce kamera ve ses dediği için 808 i önerdim ama o ekranın ufak kalacağını ve symbian'ın öldüğünü söyledi o zaman n9 al dedim kamerası iyi ses desen oda iyi ekran kötü sayılmaz zaten tipi karizma :)

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
HTC sensation XE donanım olarak daha iyi. RAM biraz düşük ama işlemci 2 çekirdek ve 1.5 GHz, N9'da ki işlemci tek çekirdek ve 1 GHz.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
HTC sensation XE donanım olarak daha iyi. RAM biraz düşük ama işlemci 2 çekirdek ve 1.5 GHz, N9'da ki işlemci tek çekirdek ve 1 GHz.

bunu biliyorum fakat n9 o donanıma rağmen çok iyi performans veriyor aynı senin telefon gibi :evet: donanımın hakkını verebilen bir cihaz :)

hTC'yi istemesinin sebebi beats kulaklık veriyor oluşu aslında :evet:

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
n9 iyidir

aslansercan

Üye
arkadaşının samimi olduğunu belirtmen iyi olmuş :D

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
talip bu konuları trollük yapmak için mi açıyorsun bilmiyorum ama ben ciddi olduğunu düşünerek cevaplayacağım.
eğer oyun ve uygulama derdiniz varsa n9 yerine androidin hazır geldiği bir cihaz tavsiye ederim.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
talip bu konuları trollük yapmak için mi açıyorsun bilmiyorum ama ben ciddi olduğunu düşünerek cevaplayacağım.
eğer oyun ve uygulama derdiniz varsa n9 yerine androidin hazır geldiği bir cihaz tavsiye ederim.

onu yorumunu beğenen arkadaşa diyeceksin :ehe konuyu açmamı o rica etti :)

pRime.

pRime.

Üye

onu yorumunu beğenen arkadaşa diyeceksin :ehe konuyu açmamı o rica etti :)

iyi o zaman sensation xe'yi deneyin. oyun uygulama derdi olup n9 alınmaz. uygulama çok ama öyle popüler uygulamaların çoğunu bulazmazsınız. nitdroid var ama android kurmak için n9 almak bana aşırı saçma geliyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
iyi o zaman sensation xe'yi deneyin. oyun uygulama derdi olup n9 alınmaz. uygulama çok ama öyle popüler uygulamaların çoğunu bulazmazsınız. nitdroid var ama android kurmak için n9 almak bana aşırı saçma geliyor.

banada öyle geliyor ama arc s'den iyidir diyor :) nede olsa 1 GB't ram var 1GHZ işlemci var ama overclock yapılabilir 1.3 GHZ falan olabiliyor diye biliyorum daha sonra gpu'su s2'nin mali-400'üne kafa tutar cinsten :evet:

pRime.

pRime.

Üye

banada öyle geliyor ama arc s'den iyidir diyor :) nede olsa 1 GB't ram var 1GHZ işlemci var ama overclock yapılabilir 1.3 GHZ falan olabiliyor diye biliyorum daha sonra gpu'su s2'nin mali-400'üne kafa tutar cinsten :evet:

işte ben de diyorum ki oyun uygulama oynamak için, android kullanmak için n9 alınmaz. gider hazırını alırsın. bu benim kişisel görüşüm.

tapatalk

tapatalk

Üye
işte ben de diyorum ki oyun uygulama oynamak için, android kullanmak için n9 alınmaz. gider hazırını alırsın. bu benim kişisel görüşüm.

N9 kaydirmak icin alinir bence kaydirma arayüzüne çok guzel

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

sende haklısın ama bir kere bile oyun oynadığı yok telefonda,oynadığı en kral oyun asphalt 6 yani :ehe oda ayda 1 falan :evet: uygulama desen çoğu şey meego'da var haksız mıyım ? :)

- - - Eklendi - - -

sende haklısın ama bir kere bile oyun oynadığı yok telefonda,oynadığı en kral oyun asphalt 6 yani :ehe oda ayda 1 falan :evet: uygulama desen çoğu şey meego'da var haksız mıyım ? :)

pRime.

pRime.

Üye

hangi uygulamayı aradığına bağlı. öyle iphone'daki gibi her internet sitesinin, her yerel servislerin, her popüler hizmetin uygulaması yok. bu konuda ve oyun açısından benim bir şikayetim olmadığı için n9 aldım.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
hangi uygulamayı aradığına bağlı. öyle iphone'daki gibi her internet sitesinin, her yerel servislerin, her popüler hizmetin uygulaması yok. bu konuda ve oyun açısından benim bir şikayetim olmadığı için n9 aldım.

İşte onunda senin gibi uygulama acisindan sıkıntısı yok

Kullandığı en iyi program instagram :) eğer gerekirse android yukler işimi halledip meego ya dönerim diyor :)