PİŞTİ Türkçe UPDATE Geldi! Ayrıca Ücretsiz TÜRKÇE Sürümü Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
PİŞTİ Türkçe UPDATE Geldi! Ayrıca Ücretsiz TÜRKÇE Sürümü Çıktı!
Merhaba,

Pişti'nin ücretli versiyonunun güncellemesi yayınlandı. Ayrıca Ücretsiz bir Türkçe Sürüm de yayınladım.

Peki ne farkları olacak?

Şu anki tek farkları ücretsiz de reklam banner'ı var.
İleride gelecek updateler ile ücretli versiyonda şu gibi değişiklikler yapmayı düşünüyorum:

Güncel Yüksek skor sıralaması ve ayın 1. sini programda Pişti Kralı olarak yayınlama,
Masa rengi, belki kart şekli ayarı,
Eğer yapabilirsem bir de animasyon eklenecek.

Görüş ve önerilerinizi lütfen belirtiniz.

Ücretli Türkçe Versiyonu -
Ücretsiz Türkçe Versiyonu -
Ücretli İngilizce Versiyonu -
Ücretsiz İngilizce Versiyonu -

İyi eğlenceler :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, drangela61 ve bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline emeklerine sağlık. Çok güzel haber, hemen güncelledim. :smdance:

Bu arada masa ve kart desenlerinin yanı sıra, oyun sesini açma-kapama ekleyebilirsin.
Kart dağıtım ses efektinin yanı sıra, şöyle oyuna uygun bir arkaplan müziği de olabilir.
Music: On/Off
Effects: On/Off :kıskıs:

Bir de oyuncuya standart 151 yerine "kaç elde" yahut "skor kaç olunca" biteceğini belirleme imkanı verebilirsin. Bence bu çok iyi olur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
eline emeğine sağlık hemen güncelliyorum :)

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Eline emeklerine sağlık. Çok güzel haber, hemen güncelledim. :smdance:

Bu arada masa ve kart desenlerinin yanı sıra, oyun sesini açma-kapama ekleyebilirsin.
Kart dağıtım ses efektinin yanı sıra, şöyle oyuna uygun bir arkaplan müziği de olabilir.
Music: On/Off
Effects: On/Off :kıskıs:

Bir de oyuncuya standart 151 yerine "kaç elde" yahut "skor kaç olunca" biteceğini belirleme imkanı verebilirsin. Bence bu çok iyi olur.
Çok teşekkur ederim, Sound ve BackgroundMusic On-Off eklemek mantikli bunu yapacagim. Ancak skor işini degiştirmek istemiyorum cunku bir daha ki guncellemede skor siralamasi olacak ve bu gercek oyuna gore olmali. Desteklerinizden dolayi teşekkur ediyorum. Bu uygulamadan ve Tabudan cok sey bekliyorum ve bu ancak desteklerinizle olacaktir.

- - - Eklendi - - -

eline emeğine sağlık hemen güncelliyorum :)

Teşekkur ederim umarim begenirsiniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eline emeğine sağlık. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: teAtalay

Üst Alt