Eyvallah burak kardeşimseviyorum ulan sizi
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Burak sendemi gittin![]()
yok abi tuvalet molası verdim 
Olsun abi en azından hakederek olur mesaj kasmadanHaa iyiyusuf azmetti yarbay olmadan bırakmayacak
![]()

aynen abiAynen2500 den sonra yavaşlar ama albay olmak uzun iş
![]()
ama mesaj kasmayı asla bırakmıycak birini tanıyorum 

aynen abiama mesaj kasmayı asla bırakmıycak birini tanıyorum
![]()

aynen abi adamın egosu tavan yapmış sadece forumda rütbe arttırmaya çalışıyor fakat kişiliğini bir kenara fırlatıyor.Ben ona üzülüyorum yani bu forumda iyi anılmayacaksan istersen en yüksek mertebede ol benim için bitiksin yaniBenim şu beğeniyi 3000 üzerine çıkarmam gerek ahmet abi dalga geçti bana yaklaşıyorsun diye
- - - Eklendi - - -
Boşver o boş konuşmaya devam etsin birgün ceza alacaktır zaten eninde sonunda![]()

geldim abiBurak ses verde 2 kişi oldugumuz belli olsun![]()
Haklısın abi konuşmaya bile gerek yok sadece canımı sıkıyor böyle olmasıKendi eden kendi bulur kardeşim boşver konuşmaya bile gerek yok![]()

iyi sayılır abiNasıl burak bu internetle bilgisayarla aran?
internetle sorunlarımız var ama gıcık ediyo beni.Dakikada internet koparmı ya 
Bende sorun yok şüküryani site işlerinden filan anlarmısın peki blog vs
![]()
malesef abi abi benim bir anım oluyo çok istiyorum olmaz yapamam diyorum birkaç gün sonra bir gaz geliyo 1 saat içinde yapıyorumGenç adamsın yerinde olsam el atar kıyısından öğrenirdimilk ücretsiz host domain alıp deneme yanılma öğrenirsin keyifli işler bunlar
![]()
yani belli olmaz bir ay sonra bir bakmışsın yapmışım
teklifin güzel ama hiç bilgim yok azcık olsaydı girerdim bu işe 
Kesinlikle abi emek lazımTabi sonuçta dediğin gibi istek ve emek gerekiyorBen kaçayım artık güzel kardeşim hadi hayırlı geceler sana görüşürüz
![]()
peki abicim görüşmek üzere kendine iyi bak