ardacumhur
Üye
620 için mi diyor acaba![]()
Cihaz modelinde NL920 gördüm sanki

620 için mi diyor acaba![]()

820 de uyumlu olmıan ne var merak ediyorum

L920'de hafıza kartı yok kardeşilk açılışta 3-4 dakika sürdü ama şimdi yarım dakikada açılıyor hafıza kartını çıkarıp dener misin bide belki ondan da olabilir okuma yazma hızı düşük olduğu için
Sen karıştırdın diğerleriyle
Neyse zaten topu topu 8 gb dolu telefonda, kullanmıyıveririm artık yapacak bir şey yok. Bu arada son 20 dakikadır telefonu elime almadım %100 den %95'e düştü. Az önce biri şarjı hızlı götürüyor demişti sanırım doğru.920 olduğuna dikkat etmemişimL920'de hafıza kartı yok kardeşSen karıştırdın diğerleriyle
Neyse zaten topu topu 8 gb dolu telefonda, kullanmıyıveririm artık yapacak bir şey yok. Bu arada son 20 dakikadır telefonu elime almadım %100 den %95'e düştü. Az önce biri şarjı hızlı götürüyor demişti sanırım doğru.
nokiaya geri bildirim yapalım umarım sorun düzelir.telde açık olan ms hesabı pc dede açıkmı ? pcden hesaba girince telefonumu bulda titret çaldır vs çıkıyordu bir ara denemiştimya acayip sinir oldum bu ne sorunlu insanım. bilgisayardan telefonumu bulamıyorum bulmuyor internete bağlı ve telefonumu bul açık yapmama rağmen. yaptım fakat geri tuşuna bastığımda kapalı görünüyor. içine girince açık fakat. ne garip bir şeydir bu. bunaldım iyice vallahi ya
Valla ben bu kızgınlıkla ayarlardaki nokia geri bildirim kısmına girip bayağı uzuncana sevgilerimi ve iyi dileklerimi ilettim ama inşallah bir yerlere giderde birileri okur920 olduğuna dikkat etmemişimnokiaya geri bildirim yapalım umarım sorun düzelir.

820'ye de renk paletiyle birlikte gelir o zaman da sen yaparsın lumia920'ciler kıskanır820 de uyumlu olmıan ne var merak ediyorum

bende tekrar bir deneyeyim kardeşimÇaldır,kilitle,Sil seçenekleri çıkıyor ancak harita yok ortada.
Ayarlar menüsünde de Telefonumu Bul ayarı açık olmasına rağmen Ayarlar ekranında Kapalı gözüküyor.İçine girince açık yazıyor.![]()
neyse uygulama sorununu cozdum,yukluyorum fakat kapasite olayi bende calismiyor bildiginiz bosuna yuklemis gibi oldumo kadar lanet ettim sinir oldum bosuna
500 mb yer var fakat 90mb uygulama icin yetersiz deyip yuklemiyor kaldirip atmazsam bu gece iyidir
![]()
bende tekrar bir deneyeyim kardeşim
- - - Eklendi - - -
bende de aynı şekilde dışında kapalı içinde açık ama teldeki hesabıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada da açınca telefonumu bula tıklayıp çaldır dediğimde telefon çlıyor alttada telefonunuzu başarılı bir şekilde çaldırdık yazıyor
Peki haritada gösteriyor mu?
sadece çaldır kilitle ve sil var harita ile ilgili bişey yok