bu kılıfı kullanan arkadaslar varmı ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
bu kılıfı kullanan arkadaslar varmı ???

tavsiye edermisiniz.kullanışlımıdır.

tezgelegemen

Üye
Bu kılıf değil sadece sticker gibi bişey. Çizilmelere karşı tabiki korur ama darbelere karşı koruyamaz.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben yandan kapaklı kılıf kullanıyorum ama kalınlaştırıyor teli o yüzden bunu düşündüm ama kullanan arkadaşlar varmı tavsiye ederlermi sormak istedim

ozgur2323

ozgur2323

Üye
ofis gıbı bı yerde calısıoyosan cok guzel tabı bıde bunların renklı olanları var desenlı onlu arkalı onlarıda onerırım cok şık oluyo

• Beğen
Tepkiler: technicker
_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
ofis gıbı bı yerde calısıoyosan cok guzel tabı bıde bunların renklı olanları var desenlı onlu arkalı onlarıda onerırım cok şık oluyo
yok özgür hocam ofis çalışanı değilim.normal şartlarda kullanılamazmı yani.bide 920 için tam uyumlumudur sıkıntı yaşanırmı netten alsam.

ozgur2323

ozgur2323

Üye
netten almak konusunda bişey dıyemem ama kılıf yakısmıyo ya bu kadar guzel telefonu saklamak cok kotu bır durum telefon özgur bırakın dıyo sankı bana ole gelıyo ben elektrk teknıkerıyım ınsaat flan gırıyorum cok sıkıntı oldu ön kamerada dunyanın tozu var dusurdum ıkı kere sag tarafta cokuk var suya dustu gelmeyen kalmadı :(

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
netten almak konusunda bişey dıyemem ama kılıf yakısmıyo ya bu kadar guzel telefonu saklamak cok kotu bır durum telefon özgur bırakın dıyo sankı bana ole gelıyo ben elektrk teknıkerıyım ınsaat flan gırıyorum cok sıkıntı oldu ön kamerada dunyanın tozu var dusurdum ıkı kere sag tarafta cokuk var suya dustu gelmeyen kalmadı :(
geçmiş olsun hocam.ben biraz fazla titizimdir herhalde aynı durum benim başıma gelse hayata küser evden dışarı adım atmazdım.buyuk geçmiş olsun.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
IPG biraz değişik bir film.

Kalın ve parlak oluyor.Kırılmaya falan dayanıklı diyorlar ancak ben koruma konusunda pek ikna olmadım.

CC-1043 kullanıyorum ben çok memnunum.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
IPG biraz değişik bir film.

Kalın ve parlak oluyor.Kırılmaya falan dayanıklı diyorlar ancak ben koruma konusunda pek ikna olmadım.

CC-1043 kullanıyorum ben çok memnunum.

bu kapağın beyazıda bende var hocam.IPG ıphoneda hoş duruyo ama bizim telde nasıl onu merak ediyorum.boşada para vermek istemiyorum.

alical33

alical33

Üye
Ben kullandım ama söktüm attım sakın alma arka için olanı tam kapatmıyor ekrana kadar gelmiyor ve aşağı yukarıda da biraz boşluk kalıyor ve orda çizgi oluşan yere kir birikiyor ayrıca jelatin çok kötü kokuyor 1hafta kullandım ne telden ne elimden koku çıkmadı ama ipg nin ekran koruyucusu iyi ister sade ekran için olanı al ister arka karbon fiber + ekran koruyucusu var ondan al

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol cellat_03 arkadaşım bilgilendirme için.yol yakınken vazgeçiyorum o zaman :)

- - - Eklendi - - -

Çok saol cellat_03 arkadaşım bilgilendirme için.yol yakınken vazgeçiyorum o zaman :)

alical33

alical33

Üye

- - - Eklendi - - -

rica ederim :) illa kılıf kullanmak istiyorsanız nilkin marka kılıflara ve nokia cc-1043 kılıflara bakmanı öneririm :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nokia CC-1043 ısrarla öneriyorum kullanan arkadaşlar var ben de kullanıyorum çok çok memnunum hiç çıkarmadım :)

alical33

alical33

Üye
bende siyahı var kırmızı almayı düşünüyordum sonra nilkin aldım kırmızı sert kapak kırmızı beyaz daha güzel durdu :D

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bende nillkin kahverengi kapaklı görmüştüm nette onu alim çok güzeldi.tşk arkadaşlarım

alical33

alical33

Üye
rica ederim hayırlı uğurlu olsun ekran filmi hediyeside var onun film gerçekten kaliteli kılıfta tabi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...