yok özgür hocam ofis çalışanı değilim.normal şartlarda kullanılamazmı yani.bide 920 için tam uyumlumudur sıkıntı yaşanırmı netten alsam.ofis gıbı bı yerde calısıoyosan cok guzel tabı bıde bunların renklı olanları var desenlı onlu arkalı onlarıda onerırım cok şık oluyo

geçmiş olsun hocam.ben biraz fazla titizimdir herhalde aynı durum benim başıma gelse hayata küser evden dışarı adım atmazdım.buyuk geçmiş olsun.netten almak konusunda bişey dıyemem ama kılıf yakısmıyo ya bu kadar guzel telefonu saklamak cok kotu bır durum telefon özgur bırakın dıyo sankı bana ole gelıyo ben elektrk teknıkerıyım ınsaat flan gırıyorum cok sıkıntı oldu ön kamerada dunyanın tozu var dusurdum ıkı kere sag tarafta cokuk var suya dustu gelmeyen kalmadı![]()
IPG biraz değişik bir film.
Kalın ve parlak oluyor.Kırılmaya falan dayanıklı diyorlar ancak ben koruma konusunda pek ikna olmadım.
CC-1043 kullanıyorum ben çok memnunum.
Çok saol cellat_03 arkadaşım bilgilendirme için.yol yakınken vazgeçiyorum o zaman
- - - Eklendi - - -
Çok saol cellat_03 arkadaşım bilgilendirme için.yol yakınken vazgeçiyorum o zaman![]()
illa kılıf kullanmak istiyorsanız nilkin marka kılıflara ve nokia cc-1043 kılıflara bakmanı öneririm