Genç Bir Kız SMS Hatalığına Yakalanmış... İşte Hastalığın Belirtileri !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Yeni Zelanda'da bir gencin, cep telefonuyla günde en az 100 mesaj çekmekten elinde su topladı.

Otago Üniversitesi'nde diş hekimliği bölümünde okuyan Fleur de Vere Beavis (20), birkaç ay önce sağ elinin başparmağında ağrı hissetti. Genç kız, ağrıların dayanılmaz bir hal alması üzerine doktora başvurdu. Tetkikler sonucunda Beavis'in sağ elindeki tendonların çevresinin su topladığı saptandı.
Yeni Zelandalı uzmanlar, genellikle sürekli aynı işi yapan işçilerde veya güreşçilerde görülen "tenosinovit" teşhisi koydu. Başparmak ile bilek arasındaki tendonlarda iltihapların oluştuğunu ve burayı saran tendonların suyla dolduğunu kaydeden doktorlara göre, mesaj çekerken sürekli başparmağın kullanılması.

ARTIK SOLUNU KULLANIYOR

Uzmanlar, Beavis'in günde 20 ile 100 mesaj gönderdiğine ve her bir mesajın da ortalama 150 karakterden oluştuğuna dikkat çekti. İlaç tedavisinin yanında Beavis'e, dinlenme ve mesaj yollamaktan çok telefonla konuşmayı tercih etmesi gerektiği tavsiye edildi. Ancak bu uyarıları dinlemeyen genç kız artık sol eliyle mesaj çektiğini belirterek, "Konuşarak işimi halledemem" dedi.

Nazy

Nazy

Üye
T9 kullansın Bari:ehe
Bilgi İçin Sağol

yahyaturk

Üye
bencede bende çok fazla mesaj çekiyorum ama iki elimidde kullanıyorum hemde t9 la :D:D:D:D:D:D:

researcher

Üye
yazık ya.......boyle buyuk dert olurmu........!!!!!!

dreamgirls

dreamgirls

Üye
walla ben mesaj yazarken iki elimi de kullanmaya çalışıyorum. bazen tek sağ elimi bazen de tek sol elimi kullanıyorum. idare ediyor...
Allah kimseye wermesin böyle bi hastalık.

euprates

euprates

Üye
Bu kıza numarasını kaptıran yandı demek.. Sevgilisininde mesaj okumaktan göz rahtsızlığı vardır kesin....

gknky

gknky

Üye
ben günde 200 e yakın msj atıorm :S

mservank

mservank

Üye
off bizim sınıftada biri vardı karşısındakine bişi diyecekse konuşmuyo mesaj atıyodu

gknky

gknky

Üye
ahuahauah:)

islam61

Üye
vaybe

c3r3n

c3r3n

Üye
yazık yaaa :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Aveanın Mesaj Kampanyasıyla Birlikte Ulkemızdede Mesaj Hastalığına Tutulan Genç Kızlarımız Vardır :ehe :ehe :ehe

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
T9 saolsun :D

nozden

nozden

Üye
way beeeeeeeeeeee :)))

M@xWeL

Üye
yazık ki ne yazık :box

ouSahin

ouSahin

Üye
sitede kimleri görüyoruz :)

kızda bence sms degilde beyinde bir hastalık olabilir:)

ßurçiN

ßurçiN

Üye
daha ucuza geliyodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...